Haberler

Tekirdağ'a Atanan Savcı Muammer Akkaş Göreve Başladı

Güncelleme:

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından Tekirdağ'a atanan Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, 10 günlük iznin ardından bugün görevine başladı.

Türkiye'yi sarsan 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) tarafından yeri değiştirilerek Tekirdağ'a atanan Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, 10 günlük iznin ardından bugün görevine başladı.

TEKİRDAĞ'DA İŞBAŞI YAPTI

25 Aralık tarihinde başlattığı operasyonun ardından HYSK tarafından görev yeri değiştirilen Savcı Muammer Akkaş, yeni görev yeri olan Tekirdağ'da işbaşı yaptı. Adliyenin 3'ncü katında kendisine verilen odaya geçen Savcı Akkaş, evini taşımadığını ve her gün İstanbul'dan Tekirdağ'a gelerek görevini sürdüreceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muammer Akkaş Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

muhsinmffs.58@hotmail.com:

yalakaların bu ülkede işi olmaz gitsin pensilvanya da görev yapsınlar

4
7
yanıtYanıtla
T.C. İbrahim Uuzunibrahimuzun39@hotmail.com:

ASİL İNSANLAR GÖREVLERİNİ NEREDE OLURSA OLSUN AYNI DUYGU İÇERİSİNDE YAPARLAR.YERLERİ DEĞİŞTİRİLEN SAVCI HAKİM VE POLİSLER YİNE POLİSTİR SANMASINLAR Kİ BUNLARIN YERLERİNİ DEĞİŞTİRDİ BUNLAR ARTIK KONUŞAMAZLAR SANMASINLAR HAKİKATLERİ BİR BİR DİLE GETİRİP YOLSUZU HİRSIZI KOVALAMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.

6
2
yanıtYanıtla
Mahmut Mataracımahmut3@hotmail.com:

Bu savcının hakkında soruşturma halen açılmadımı?Neyi bekliyorsunuz.fetullahla anlaştıysanız Ülkeye Müslümanlara yazık edersiniz.

0
5
yanıtYanıtla
SERKANSKATRAN@YAHOO.COM:

YOLSUZLUK OLAYLARI NOLDU BEN ONU MERAK EDIYORUM. NEREDE O PARALAR, PARALARIN SAHIPLERI

2
3
yanıtYanıtla
TOLGAademsimsek01@hotmail.com:

HELAL SÜT EMMİŞ İNSANLAR İÇİN HERYER PARİS:)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title