Haberler

Şanlıurfa'da 137 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde yapılan motosiklet denetiminde 137 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Operasyonda 4 hacizli yakalamalı motosiklet ve 1 ruhsatsız tabanca da bulundu. Operasyon sonucunda 85 kişiye adli işlem yapıldı ve vatandaşların 5 milyon lira zarara uğraması engellendi.

Şanlıurfa'da çalıntı motosiklet operasyonu: 137 motosiklet ele geçirildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde polis ekiplerince yapılan motosiklet denetiminde 137 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerince, Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi ve faillerin yakalanması amacıyla uygulama ve operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 137 çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet, 4 hacizli yakalamalı motosiklet ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahıs ile çalıntı motosikletlerle ilişkisi olduğu belirlenen 85 kişiye adli işlem yapıldı.

Operasyonla vatandaşların 5 milyon lira zarara uğraması engellenirken, çalıntı motosikletlerin sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Viranşehir Operasyon Şanlıurfa Siverek Suç Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title