Haberler

Sanatçı Aysev'den Mandala Eğitimine Destek

Expo 2016 Antalya Ajansı'nın down sendromlu çocuklar için 'Geleceği Renklendiriyoruz' adlı projesine destek veren opera sanatçısı Hakan Aysev, mandala etkinliğine katıldı, çocuklarla zaman geçirdi.

Expo 2016 Antalya Ajansı'nın down sendromlu çocuklar için 'Geleceği Renklendiriyoruz' adlı projesine destek veren opera sanatçısı Hakan Aysev, mandala etkinliğine katıldı, çocuklarla zaman geçirdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Down Sendromu Derneği'nin birlikte düzenlediği 'mandala' etkinliğinin 8. haftasında opera sanatçısı Hakan Aysev, vokalisti Banu Karaca ile birlikte down sendromlu çocuklarla mandala boyadı.

Down sendromlu çocukların eğitmenleri Aslıhan Aksun ve Elif Özcan ile gözetmen Dilek Soydan eşliğinde düzenlenen mandala etkinliğinde çocuklarla yakından ilgilenen Aysev, daha önce de zihinsel engelli ve down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenme fırsatı bulduğuna dikkat çekerek "Onların o duygusunu çok iyi hissedebilenlerdenim. ve onların o harikulade sevgisini içine sindirebilenlerdenim. Burada çok keyifle bulundum ve muhteşem bir mandala çalışması yaptık" dedi.

Down sendromlu çocuklarla birlikte nefes egzersizi de yapan Aysev, EXPO'nun önemine dikkat çekti.

EXPO Türkiye için çok önemli bir tanıtım olacağını ifade eden Aysev, "EXPO'nun böyle önemli bir konuya destek vermesi de çok önemli. Güzel işler zincir olmuş, birbirine eklenmiş. Biz de bunun için de 'çorba da tuzu olması' denir ya, o desteği verdiysek mutluyuz. Bundan sonra bu gibi projelere hep destek vermek istiyorum" diye konuştu.

Hakan Aysev ve Banu Karaca'ya projeye verdiği katkıdan dolayı, EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer tarafından, EXPO'nun sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Aysev Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title