Haberler

Sakarya'da fabrikada zehirlenme paniği: 15'in üzerinde işçi hastaneye başvurdu

Güncelleme:

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan Federal Elektrik fabrikasında çalışan 15'in üzerinde işçi, çamaşır suyu ve temizlik malzemelerinin karışımından etkilenerek hastanelere başvurdu. AFAD ekipleri olayı incelemeye devam ediyor.

Sakarya'da fabrikada zehirlenme paniği: 15'in üzerinde işçi hastaneye başvurdu

Afad ekipleri bölgede incelemelerini sürdürüyor

SAKARYA Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. OSB'de faaliyet gösteren Federal Elektrik firmasında çalışan 15'in üzerinde işçi öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile hastanelere başvurdu. İşçilerin, içerisinde çamaşır suyunun da bulunduğu temizlik malzemelerinden zehirlenme şüphesi ile hastanelere başvurduğu öğrenilirken, AFAD ekipleri bölgedeki incelemelerini sürdürüyor.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Federal Elektrik fabrikasında panik yaşandı. Edinilen bilgiye göre, fabrikada çalışan birçok işçi zehirlenme şüphesi ile hastanelere başvurdu. Edinilen bilgiye göre, 15'in üzerinde işçi öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile çeşitli hastanelere başvurdu. İşçilerin, içerisinde çamaşır suyunun da bulunduğu temizlik malzemelerinin karışımından etkilendiği düşünülürken, bölgeye AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler ekipleri de sevk edildi. Şikayet sebebi ile hastanelere giden işçi sayısının artacağı öngörülürken, ekiplerin fabrikadaki incelemeleri sürüyor.

Öte yandan, hastaneye başvuran işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zehirlenme Arifiye Sakarya AFAD Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title