Haberler

Sakarya'da fabrikada patlama: 1 kişi yaralandı

Güncelleme:

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir fabrikada otomasyon sistemlerinin bulunduğu kısımda meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Patlama sonucunda fabrikada büyük korku yaşanırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Fabrikada korkutan patlama: İşçiler dışarı kendilerini zor attı

Arma Filtre fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı

SAKARYA - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde faaliyet gösteren Arma Filtre fabrikasında otomasyon sistemlerinin bulunduğu kısımda meydana gelen patlama neticesinde bir kişi yaralandı.

Arifbey Mahallesi, 1. Organize Sanayi Bölgesi, 1. Sokak üzerinde faaliyet gösteren Arma Filtre fabrikasında otomasyon sistemlerinin bulunduğu kısımda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Fabrikanın her bölgesinden duyulan patlamada işçiler panik halinde dışarı çıkarken meydana gelen olayda bir kişinin yaralandığı ve özel araçla hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Durumun haber verilmesi üzerine ise olay yerine çok itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevlere ilk müdahale fabrika çalışanları tarafından yapılırken bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri gerçekleştirdikleri soğutma çalışması sonrasında yangını söndürdü. Polis ekipleri büyük korku oluşturan patlamaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Arifiye Sakarya Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title