Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arifiye'deki Mahalle Yollarını Yeniledi

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye ilçesindeki 2 mahallenin grup yollarını 2 bin 500 ton asfaltla yeniledi. Şehir merkezi ile 16 ilçede kullanılan tüm ulaşım arterleri Başkan Ekrem Yüce'nin talimatıyla yenileniyor. YOLBAK ekipleri, Arifiye'deki Çaybaşı Fuadiye ile Türkçaybaşı mahallelerinin grup yollarını yenileyerek hizmete açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye ilçesindeki 2 mahallenin grup yollarını 2 bin 500 ton asfaltla yeniledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şehir merkezi ile 16 ilçede, ayrıca kırsal alanlarda kullanılan tüm ulaşım arterleri Başkan Ekrem Yüce'nin talimatıyla yenileniyor.

Şehrin güçlü ulaşım ağına sahip olması için 7 gün 24 saat mesai harcayan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ekipleri, son olarak Arifiye'deki Çaybaşı Fuadiye ile Türkçaybaşı mahallelerinin grup yollarını yepyeni yüze kavuşturdu.

Toplamda 2 kilometre olan iki ayrı grup yolu, dolgu ve üst yapı malzemeleriyle yeniden hazırlandı ve toplamda 2 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Her iki grup yolu yenilenmiş haliyle hizmete açıldı.

YOLBAK'tan yapılan açıklamada, " Sakarya'mızda Kocaali'mizden Geyve'mize, Hendek'imizden Serdivan'a tüm ulaşım ağımızı yenilemek için gündüz-gece çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli ulaşımı için ekiplerimiz 7 gün 24 saat sahada. Son olarak Arifiye'de iki mahallemizde işlem tamamlandı. Vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun." denildi.

Büyükşehir Meclisi toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı yarın gerçekleştirilecek.

Meclis salonunda yapılacak oturumda, imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 56 maddelik gündem karara bağlanacak.

Toplantı saat 14.00'te başlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce Arifiye Sakarya İnşaat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title