Haberler

Sağlıkçılardan Kaymakam Çakıcı'ya Ziyaret

Bilecik İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar ve İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut, Kaymakam Edip Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Bilecik İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar ve İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut, Kaymakam Edip Çakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Bilecik İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar ve İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut Kaymakam Edip Çakıcıyı makamında ziyaret etti.

Başhekim Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar, "Bizleri bu göreve layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bize güvenen büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz. Eski başhekimizden devraldığımız hizmet bayrağını daha yukarıları taşımak için ben ve ekip arkadaşlarım vakit geçirmeden çalışmalarımıza başladık. Sayın Kaymakamımız Edip Çakıcı sağlık konusunda çok hassas. Bu nedenle kendisini bir ziyaret edip bizlerden isteklerini dinledik. İnşallah ilçemizde sağlık hizmetleri aksamadan devam edecektir' dedi.

Kaymakam Edip Çakıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bilecik İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop' a ve görevine yeni başlayan Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Çakıcı, "Devletimizin bütün hizmetleri önemlidir. Ancak sağlık da eğitim de çok daha fazla önem arz ediyor. Bu nedenle göreve yeni başlayan siz mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Vatandaşımızın sağlığı sizlere emanet. Sizler işinizi daha iyi yaparsanız insanlar daha mutlu ve sağlıklı olur. Bizler ilçenin mülki amiri olarak her zaman sizin yanınızda ve destekçiniziz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Burak Edip Çakıcı Osmaneli Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title