Haberler

Sabancı Spor Oyunları Yapıldı

Güncelleme:

Dördüncüsü düzenlenen Sabancı Spor Oyunları'nda bu yıl 492 sporcu yarıştı.

Sabancı Topluluğu çalışanlarının katıldığı ve bugüne kadar 1700'den fazla çalışanın çeşitli dallarda yarıştığı Sabancı Spor Oyunları'nın dördüncüsü sona erdi. Sabancı Üniversitesi'nde düzenlenen finallerde 492 sporcunun birincilik için terdöktüğü oyunlar; tenis, masa tenisi, koşu, voleybol, streetball, futbol ve bowling olmak üzere yedi branşta gerçekleştirildi.

4. Sabancı Spor Oyunları şampiyonları ise şöyle oldu: Futbolda Kordsa Global takımı, Voleybol erkeklerde Enerjisa takımı, Voleybol kadınlarda Aksigorta takımı, Koşu erkeklerde Akçansa'dan Burhan Çelik, koşu kadınlarda Enerjisa'dan Suzan Güven, Streetballda Brisa takımı, Masa tenisi erkeklerde Kordsa Global takımı, masa tenisi kadınlarda Aksigorta'dan Aydan Çuhadaroğlu, Bowling branşında Brisa takımı, tenis erkeklerde Enerjisa'dan Ali Özgür Karal ve tenis kadınlarda Enerjisa'dan Ebru Arıcan birincilik elde etti.Dereceye giren sporcular Sabancı Üniversitesi'de düzenlenen ödül töreninde kupalarını aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Üniversitesi Kordsa BRİSA Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title