Haberler

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı'na akın etti

Güncelleme:

- Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı'na akın etti Güneşli günde bayramın tadını doğayla iç içe çıkardılar Bolu'da, hafta boyunca etkili olan sağanak yağışların ardından güneşin kendini göstermesiyle tatilciler Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Gölcük Tabiat...

- Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı'na akın etti

Güneşli günde bayramın tadını doğayla iç içe çıkardılar

BOLU - Bolu'da, hafta boyunca etkili olan sağanak yağışların ardından güneşin kendini göstermesiyle tatilciler Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Gölcük Tabiat Parkı'na akın etti.

Bolu'da, bir hafta boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından hafta sonu güneş kendini yeniden gösterdi. Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı da tatilcilerle doldu. Ramazan Bayramı tatillerini güneşli havada doğayla geçirmek isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinde tabiat parkına akın etti. Tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çektirerek keyifli dakikalar yaşadı.

İzmir'den Bolu'ya bayram tatili için eşi Muharrem Özen ile gelen Şebnem Özen, "Çok güzel doğa harikası. Bir daha böyle bir fırsat olursa gelmek isteriz. Biz kızımızla geldik. Beğenilmeyecek yerler değil. Güzel doğa harikası" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Güneşli Gölcük Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title