Haberler

PKK, Tunceli'de Araç Yaktı

Güncelleme:

PKK'lılar, jandarma karakoluna ekmek taşıyan aracı yaktı. Araçtaki 2 kişiden haber alınamıyor.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde jandarma karakoluna ekmek taşıyan araç, PKK'lılar tarafından ateşe verilerek yakıldı. Yakılan aracın sürücüsü ve yanında bulunan bir kişiden haber alınamıyor.

PKK'lılar, Ovacık ilçesine bağlı Çambulak Jandarma Karakolu'na ekmek taşıyan hafif ticari aracın önünü, saat 15.00 sıralarında kesti.

PKK'lı teröristler, silah zoruyla sürücü Deniz Beyazgül ile yanında bulunan Ali Hıdır Kılıç'ı indirdikten sonra aracı ateşe verip yaktı.

Olayın duyulmasından sonra bölgeye helikopterler ile jandarma özel hareket timleri sevk edilirken operasyonlar devam ediyor.

Askeri kaynaklar, araç şoförü ve yanında bulunan bir kişiden şu ana kadar haber alamadıklarını söyledi.

ŞANLIURFA'DA 3 PKK YANDAŞI YAKALANDI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde PKK'ya yardımda bulundukları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Dün gece polis ihbar hattını arayan bir kişi, ilçe merkezinden Mardin yönüne giden bir araçta PKK yandaşlarının bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Viranşehir- Mardin karayolu üzerinde kontrol noktası oluşturdu.

Kontrol noktası yakınında ihbarda belirtilen aracı park halinde bulan polisler, çevrede yaptıkları araştırmada F.S., S.T. ve H.A.'yı gözaltına aldı.

Bu kişilerin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda ise 1 diz üstü bilgisayar, 1 cep telefonu ve 1 hard diske el konuldu. Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 şüpheli, 'terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak' suçundan sorgulanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir çambulak tunceli Ovacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title