Haberler

(Özel Haber) Hakkari'de Şehit Olan Polislerin Cenazeleri Ankara'ya Getirildi

Hakkari'deki saldırı ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 3 özel harekat polisinden ikisinin cenazeleri Ankara'ya getirildi.

Hakkari'deki saldırı ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 3 özel harekat polisinden ikisinin cenazeleri Ankara'ya getirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu ve Özel Harekat Polisi Okan Koç'un Türk bayrağına sarılı naaşlarını, Ankara'da yüzlerce özel harekat polisi tekbirler eşliğinde karşıladı.

Şehit polislerden Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu ve Özel Harekat Polisi Okan Koç'un cenazeleri, akşam saatlerinde askeri uçakla Ankara'ya getirildi. Etimesgut Askeri Havaalanı'na inen uçaktan alınan cenazeler, cenaze arabasına konularak Özel Harekat Dairesi'nde görevli yüzlerce polisin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Türk bayrağına sarılı naaşlar, özel harekat polisleri tarafından tekbirlerle cenaze arabasından alındı. Silah arkadaşlarının naaşlarını omuzlarına alan özel harekat polisleri, dualar eşliğinde cenazeleri Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Hastane önünde toplanan kalabalık terör örgütüne tepki gösterirken, şehit polislerin aileleri de hastane önünde gözyaşı döktü. Şehitler için yarın Ankara'da cenaze töreni düzenlenecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Yalçın Dizdaroğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

title