Haberler

Osmangazi'den Başkan Dündar'a Ziyaret

Başkan Dündar, Osmangazi için hep birlikte hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine kısa bir süre önce seçilen Cihat Çini, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. Yeni yönetimi tebrik edip başarılar dileyen Başkan Dündar, Osmangazi için hep birlikte hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kısa bir süre önce yapılan kongrede AK Parti İlçe Başkanı seçilen Cihat Çini ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Dündar, halka hizmet için yola çıkan ilçe yönetiminin AK Parti'nin ilçedeki başarısını daha ileriye taşıyacağına inandığını kaydetti. Birlikte Osmangazi için çalışacaklarını anlatan Başkan Dündar, gençlerin ağırlıklı olduğu yönetime halkın içinde olmaları halkın dertlerini paylaşmalarını tavsiye etti. Osmangazi Belediyesi'nin çok önemli hizmetlerin altına imza attığının altını çizen Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi belki hiçbir belediyenin yapmadığı işleri yapıyor. Biz 5 otoparkı aynı dönem içinde Osmangazi ve Bursa'ya kazandırıyoruz. Sadece Çarşamba katlı Otoparkı bile başlı başına çok büyük bir proje. Biz çok sayıda yaptığımız için sıradan geliyor. Sadece Çarşamba Otoparkı'nı yapıp onun üzerinden büyük tanıtımlar yapsaydık bu mega proje olarak görülürdü. Ancak biz çok sayıda yapıyoruz. Bunlar mega projeler. Bunları yapabilen belediye o kadar az ki. Bu projelerimizi gerek ülke içinde gerekse ülke dışında birçok belediye takip ediyor örnek almaya çalışıyor. Bursa'nın bugüne kadar ortaya koyduğu otopark kapasitesi 3 bin biz sadece bir dönemde 1200 ilave yapıyoruz. Bu çok önemli bir rakamdır. Yine kapalı Pazar alanları, kültürel ve sosyal çalışmalar her biri önemli hizmetler. Osmangazi iş üretiyor. Üretmeye de devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini de yaptığı açıklamada Osmangazi için büyük bir arzu ve istekle hizmet üretmek için yola çıktıklarını söyledi. Osmangazi Belediyesi ile ortak hareket ederek, ilçede çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmama hedefinde olduklarını anlatan Çini, belediye ile halk arasında köprü kuracaklarını kaydetti. Osmangazi Belediyesi'nin çok önemli hizmetlerin altına imza attığını ve her hizmetin ilçeye yön verdiğini kaydeden Çini, Başkan Dündar'la birlikte çalışacak olmanın onun tecrübelerinden yararlanacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Hüseyin Dündar Mustafa Dündar Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title