Haberler

Ortak Yayın Platformundan Güzelbey'e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Dr. Asım Güzelbey'i ziyaret ederek bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Gaziantep'te yayın yapan 5 televizyon temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i ziyaret ederek bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Başkan Güzelbey, görevini layıkıyla tamamlamanın huzuru içinde olduğunu ve görev süresinde bir takım zorluklar karşılaştığını, 2004 yılından 2014 yılına kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini, ancak kendilerinin sorumluluğu dışında olan kentin aydınlatması ile ilgili olarak yetersiz kalınmasından dolayı rahatsızlığını dile getirdi.

2013 yılına kadar kentin ulaşımına rahatlama getirme sözü verdiklerini, hafif raylı sistem, yeni otobüsler, köprülü kavşaklar ve alternatif yol açma çalışmaları ile büyük mesafe kaydettiklerine işaret eden Güzelbey, hafif raylı sistemde 4'cü etap projesinin hazır olduğunu, ancak bunun yarıda kaldığını belirtti. 4'cü hattın çalışmasına başta Mimarlar Odası olmak üzere bir takım siyasiler tarafından itiraz edildiğini ve bunu iptal etmek durumunda kaldıklarını belirten Güzelbey, bu projelerin uzun süreli çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Hafif raylı sistemde başarılı bir belediye olduklarını aktaran Güzelbey, "Bu işi dünyada en ekonomik ve hızlı yapan belediye biziz. Biz aslında bu yeni hattı kenar semtte yaşayan vatandaşların bulundukları bölgelerden geçirmeyi planlıyorduk. Ama kısmet olmadı. Devlette devamlılık esastır. Biz çalışmalarımızı yaptık ve bundan sonraki değerlendirmeyi arkadaşlarımıza bıraktık. Bizden sonra gelen arkadaşlarımız bu projelerimizi plan ve projelerine uygun görürlerse devam ettirebilirler" diye konuştu.

Ortak Yayın Platformu adına açıklamalarda bulunan Galip Ünlükara ise, Güzelbey'in Gaziantep için önemli projeler ve hizmetler yaptığını söyledi.

Güzelbey'in kendileri için her zaman onursal başkan olarak kalacağını ve hizmetlerini hiçbir Gazianteplinin unutmayacağını ifade eden Ünlükara, Başkan Güzelbey'in bundan sonraki hayatında da başarılı olacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Asım Güzelbey Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title