Haberler

Oğlunun Öldüğü İnşaatta Gözyaşlarına Boğuldu

Ataşehir'deki Rotary Lisesi'nin İnşaatında Çalışırken Dördüncü Kattan Düşerek Hayatını Kaybeden Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. Sınıf Öğrencisi Ömer Çetin'in (20) Babası Fahrettin Çetin Bu Sabah Saatlerinde İnşaata Geldi. Gözyaşlarına Boğulan Acılı Baba, Olayın Peşini Bırakmayacaklarını Belirtti.

Ataşehir'deki Rotary Lisesi'nin inşaatında çalışırken dördüncü kattan düşerek hayatını kaybeden Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Ömer Çetin'in (20) babası Fahrettin Çetin bu sabah saatlerinde inşaata geldi. Gözyaşlarına boğulan acılı baba, olayın peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Batı Ataşehir Açelya Sokak üzerinde bulunan şantiyeye gelen Fahrettin Çetin, oğlunun hayatını kaybettiği inşaatı gezdi. Olayın vahşet olduğunu anlatan Çetin, olayda sorumlusu bulunanların cezalandırılması gerektiğini söyledi. Oğlunun vasıfsız işçi olmasına rağmen kendisinden kalıp sökmesinin istendiğini vurgulayan Çetin, "Çocuğumu iki tahtanın üzerine çıkartmışlar, kalıp söktürmüşler. Ne söyleyeyim. İnşaatın bir tane de sorumlusu yetkilisi gelmiyor. Oğlum saatler boyunca yerde cansız yatmış. kimse ilgilenmemiş. Kanun neyi gerektiriyorsa o yapılacak. Bu olayın sorumlusu kimse hesap verecek. Hukuki haklarımızı kullanacağız. Ben yandım başka babalar yanmasın. Ocağım söndü" dedi. Yeğeninin hiç uğruna katledildiğini anlatan amca Mikail Çetin de, şöyle konuştu:

"Ben de inşaat işi yapıyorum. Şu an 11 işçi çalıştırıyorum. Dışarı çıkana ayrı konuşmuşum içeride çalışana ayrı konuşmuşum. Her inşaatta emniyet kemeri vardır. Buradaki inşaatta emniyet kemeri yok. Kimsenin kendi başına iki tahtanın üzerine çıkıp kalıp sökme yetkisi de yok. Amele ancak klepe, getirir, tahta getirir, kanca getirir, harç getirir. Ben Söke'deyim. Söke de oturuyorum. Ben böyle birşey hiç görmedim. Burası virane, virane. İşsiz güçsüz ihtiyacı olan kişileri dolodurmuşlar buraya. Çocuk telefonuna sarılmış kimse duymamış. 1 saat uğraşmış. Biz bunun arkasını bırakmayacağız."

DAYI ÖZDEMİR: "KANI DAHA TEMİZLENMEMİŞ"

Şantiyede görüşebilecekleri herhangi biri olmadığını vurgulayan Ömer Çetin'in dayısı İbrahim Özdemir, "Olayla ilgili doğru dürüst ifade verilmediğini biliyoruz. Güvence yok. Kanı daha temizlenmemiş. Taşeron yetkilisi yok. Kimse yok burada. Korkuluk filan yok inşaatta. Firma, bu inşaatta, çalıştırdığı kimseyi sigortalamamış. 30 TL için çalışıyor bir işçi, 7 saat yerde yatıyor kimse ilgilenmiyor. Bu şerefsizliktir" diye konuştu. Karayolu ile Ağrı'dan geldiklerini belirten Özdemir, cenazeyi Daldalık Köyü'nde toprağa vereceklerini kaydetti. Acılı ailenin şantiyedeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title