Haberler

Nurlu Halkla Bütünleşmemizi Kimse Engelleyemez

Güncelleme:

CHP Manisa Milletvekili Adayı Mazlum Nurlu, "Dağ, Dere, Tepe Neresi Olursa Olsun, Araçla Ya Da Yaya Vatandaşla Kucaklaşmak İçin Hiçbir Engel Tanımıyoruz.

Yoğun çalışma temposuyla aynı gün içinde birçok ilçe, belde ve köylerde saha çalışması yapan chp manisa milletvekili adayı mazlum nurlu, "dağ, dere, tepe neresi olursa olsun, araçla ya da yaya vatandaşla kucaklaşmak için hiçbir engel tanımıyoruz. Durmadan, yorulmadan halkın iktidarını kurmak için koşuyoruz" diyerek, saha çalışmalarına son sürat devam ettiklerine vurgu yaptı.

Başlıoğlu, Şirinyer, Karaağaç, Çelikli, Burhan, Çakaldoğan, Yağmurlar, Torunlu ve Yeşilova köyleri ile Manisa'nın Karaköy mahallesinde CHP milletvekili adayı Mustafa Başgülşen ile birlikte saha çalışması yapan CHP Milletvekili adayı Mazlum Nurlu vatandaşı dinliyor, partisinin projelerini anlatıyor. Aynı gün içerisinde Salihli Kadın Kollarının düzenlediği Kermese de katılarak, kadınların çalışmalarına destek veren Mazlum Nurlu; Çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek "12 Haziran'da tek başına iktidar olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.

"AKP'nin artık devrilmesi gerekiyor."

Gittiği İlçe, Belde, köy ve mahallelerde ülkenin içinde bulunduğu koşulları ve AKP'nin dokuz yılını değerlendiren Nurlu, mevcut hükümetin özellikle çalışan ve üreten kesimlerde tahribata neden olması, gelir dengesizliğinin derinleşmesi, bu nedenle de yoksulluğun artması konuları üzerinde durdu. CHP'nin iktidara gelmesi halinde daha mutlu, daha huzurlu, umut dolu ve refah içerisinde bir ülkeye doğru adım atılacağına vurgu yapan Mazlum Nurlu;"artık AK denilen bu karadan kurtulmamız gerekiyor.

Çünkü onlar herkesi kendi karanlıklarında boğmak istiyor. Meclisteki mevcut sandalye sayılarıyla, devletin her yerinde ahtapot gibi kadrolaşmalarıyla milli iradenin tek temsilcisi kendilerini ilan ederek, dahası topluma böyle bir dayatmaya giriştiklerinden dolayı AKP'nin iktidardan uzaklaştırılması gerekiyor. Dokuz yıldan bu yana kullandıkları dille, icraatlarıyla ayrışmaya neden oldular.

Başbakan başta olmak üzere AKP'nin açıklamalarına bakın. Bizi nelerle suçlayıp, kimlerle birlikte göstermeye çalışıyor. Bu, haksız olanın, üste çıkmak için her türlü yöntemi yapabilecek ruh halinin dışa vurumudur. AKP, kendi dışındaki hiçbir farklı sese kulak vermez. Bu nedenle mevcut hükümetten kurtularak, sandıktan halkla birlikte yürüme sözü veren CHP'yi çıkarmamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Yeşilova Köyü'nde mini miting

Daha önce seçim gezisi için gidilen Yeşilova Köyüne ikinci kez giden CHP heyetini kalabalık bir köylü kitlesi karşıladı. Gösterilen katılım ve ilgiden oldukça memnun olan Mazlum Nurlu, "Köylülerime çok teşekkür ediyorum. Burayı Yeşilova Köyü mitingi haline getirmişsiniz.

Bu ilgi, bu coşku bizlere daha da çalışma azmi ve kararlılık aşılıyor. Sizden aldığımız güçle önümüze çıkan engelleri aşıyoruz. Her geçen gün çiftçimiz, köylümüz partimiz saflarında toplanıyor. Çünkü köylümüzün kurtuluşu CHP'yle olacaktır. Buğdayı da, angus'u da dışarıdan ithal ederek üreticimizi bitirenler bir gün hakkettiği yeri bulacaktır" dedi. Nurlu'nun sözleri sık sık köylülerin alkışları ve hükümete yönelik eleştirileri sloganlarıyla kesildi.

"Köylüye verilecek çiftçi ve aile destekleri analarının ak sütü kadar helaldir"

Çiftçi, tarım politikaları ve Aile Sigortası hakkında Yeşilovalılara bilgi veren Nurlu, "biliyoruz ki, Yeşilova köylüsü her zaman CHP'nin yanında olmuştur. Cumhuriyet devrimlerine bağlı, bağımsızlık ve demokratik değerleri on yıllardır onurla taşımışlardır. Bu yüzden köylülerimle gurur duyuyorum. Onlara verilecek çiftçi ve aile destekleri analarının ak sütü kadar helaldir. Bizlere düşen ise, sizlere layık olabilmek için partimizi tek başına iktidar yapmaktır. Söz veriyoruz, nefesimiz tükenene kadar koşacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title