Haberler

İsrail Başbakanı Netanyahu: Hizbullah ile savaşa hazırız

Güncelleme:

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze'de insanlık dışı saldırıları sürerken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, zehir zemberek açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Netanyahu, Lübnan sınırında güvenliği sağlamak için "Hizbullah ile savaş dahil her şeye hazır olduklarını" ifade etti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan sınırında güvenliği sağlamak ve yerlerinden olan İsraillilerin evlerine geri dönmesi için "Hizbullah ile savaş dahil her şeye hazır olduklarını" söyledi.

Başbakan Netanyahu, Lübnan sınırı yakınındaki bir askeri birliğe yaptığı ziyarette bölgedeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bölgedeki komutanlardan bilgi alan Netanyahu, buradaki konuşmasında, "Hizbullah'ın 2006'da büyük hata yaptığını bugün de aynı hatayı devam ettirdiğini" ileri sürdü.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Hizbullah ile savaşa hazırızİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu

"SAVAŞA HAZIRIZ"

Netanyahu, İsrail'in kuzeyinde güvenliği sağlamak için her şeyi yapmaya kararlı olduklarını dile getirerek, "Kuzeyde güvenliği yeniden temin ederek ailelerinizin evlerine sağ salim dönmelerini sağlamak ve (Hizbullah'ın) bizi hafife almamaları gerektiğini anlamaları için her şeyi yapacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız. Elbette bunun geniş kapsamlı bir kampanya (savaş) olmadan yapılmasını tercih ederiz ama bu bizi durduramaz." ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Hizbullah ile savaşa hazırız

HİZBULLAH'A GÖZDAĞI VERDİ

İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırılara işaret eden ve Hizbullah'a gözdağı veren Netanyahu, "Güneydeki ( Gazze ) dostlarının başına gelenlerin örneğini (Hizbullah'a) verdik. Kuzeyde olacak olan budur. Güvenliği yeniden sağlamak için her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Hizbullah ile savaşa hazırız

İSRAİL'İN GAZZE'Yİ İŞGALİNDE SON DURUM

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında en az 10 bin çocuk, 7 bin kadın olmak üzere, 23 bin 84 Filistinli öldürüldü. Enkaz altında binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı tahrip ediliyor.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Hizbullah ile savaşa hazırız

İSRAİL-LÜBNAN SINIRI DA HAREKETLİ

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023'ten bu yana sınırda devam eden çatışmalarda 28 Lübnanlı sivil, 154 Hizbullah mensubu ile 5 İsrailli sivil ve 9 İsrail askeri öldü.

Kaynak: AA / Güncel

Lübnan İsrail Gazze Orta Doğu Güvenlik Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Vedat Arman:

Sonunu hazırlıyor hatta hızlandırıyor. Dava Allah’ın davası çünkü. Kuldan değil Rabbimizden korkarsak galibiyet beraberinde gelecek çünkü

97
27
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Hayatımda gördüğüm en mal insan

105
13
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

mallara haksızlık etmeeee, cehennem ehli bir sıfatsız

yanıt2
yanıt0
YENİDEN DOĞUŞ:

Şu İsrail zihniyetini bitirecek bı Ümmet kesinlikle çıkacak kaçacak delik arayacaklar

16
5
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Senin dediklerin tâğut’ları ilah edinerek mi olacak yoksa ebabil kuşlarımı yapacak

yanıt0
yanıt0
Sessiz ciglik:

Savasa hazirlanana kadar barisa hazirlansaydin ne olurdu?. Bu zihniyet hasta bir zihniyet. Ve malesef bunlar dünyayı yasanilmaz hale getiriyor. Lanet bir ideoloji pesinde koşuyorlar. Oysa sonunda Toprak olacagiz ve yaptiklarimizla rabbimizin huzurunda cikacagiz. Keske bilselerdi.

4
0
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Ölümü yaklaşan karınca kanatlanırmış, inşallah öyledir...

3
0
yanıtYanıtla
Nurettin Şimşek:

Ölü leşini göreyim İsrail.

2
0
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Birler müslümanız deyip halkı sömüren tâğut ları ilah edindikçe İsrail her türlü kötülüğü yapar

1
0
yanıtYanıtla
Ceyhun Tarı:

Yazıklar olsun ALLAH IN CİHAT EMRİNE UYMAYANLARA

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title