Haberler

Müezzinoğlu: Kim Yanlış Yapıyorsa Cezasını Çekecek (2)

"asıl KUŞ BEYİNLİLER, BU MİLLETİ KUŞ BEYİNLİ OLARAK GÖRENLERDİR" Bursa gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Marmarabirlik'in ardından Karacabey İlçesi'ne geçerek, Ak Parti ilçe teşkilat ve belediyesini ziyaret etti.

"asıl KUŞ BEYİNLİLER, BU MİLLETİ KUŞ BEYİNLİ OLARAK GÖRENLERDİR"

Bursa gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Marmarabirlik'in ardından

Karacabey İlçesi'ne geçerek, Ak Parti ilçe teşkilat ve belediyesini ziyaret etti. Esnaf ziyareti de yapan Müezzinoğlu, yol üzerinde bekleyen engelliler de fotoğraf çektirdi.

Müezzinoğlu daha sonra Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Önder Matlı'nın seçim bürosu açılışında konuştu. Milletin yıllarca kandırılarak sömürüldüğünü bildiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Milletin ümüğünü sıkarak bu milleti hortumladılar. Bugün çektiğimin sıkıntıların temelinde bir gecede milleti yüzde 40 fakirleştiren anlayış vardır. Enflasyon ve faizle bu milleti sömüren anlayış var. Şimdi birileri bu anlayışın hakim olması için oltanın ucuna yemler takıyorlar veya avlenmeye giden avcılar gibi, kuşlara yem atar gibi yem atıyorlar. Zannediyorlar ki bu millet kuş beyinli. Hayır, bu millet kuş beyinli değil. Asıl kuş beyinliler, bu milleti kuş beyinli olarak görenlerdir. Bu millet artık onlara prim vermeyecek. Bu millet artık kendisiyle yürüyenlerin kim olduğunu biliyor. Kendisinin derdini kimin dert edindiğini iyi biliyor."

Müezzinoğlu, buradaki konuşmasının ardından Mustafakemalpaşa ilçesine geldi. Cuma namazını Şeyh Müftü Cami'de kılan Bakan, daha sonra ilçe esnafını gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Karacabey Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title