Haberler

Michael Kors'tan Materyallerin Harmonisi

Güncelleme:

New York'lu tasarımcı Michael Kors, 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile sezon modasını belirliyor.

Stil sahibi kadınların vazgeçilmez markası yeni sezonda volümlü kumaşlarla materyallerin flörtünü ve İskoç etkisi taşıyan ekose desen tasarımlarıyla sezonu adeta taçlandırıyor.

Michael Kors'un yeni koleksiyonunda, spor görünümü şık detaylarla süsleyen, hem gündüz hem de gece giyilebilen tasarımlar yer alıyor. Pötikareli etekler, kürk mantolar, dantel ve deri detayların bir arada kullanıldığı parçalar, koleksiyonda öne çıkan parçaların başında geliyor. Markanın tasarımlarında, sezonun vazgeçilmezi gri, beyaz ve toprak tonlarının yanı sıra, kırmızı siyah hakimiyeti görülüyor. Michael Kors gece elbiselerinde göz alıcı ve ışıltılı tasarımlar transparan detaylar ile birleşerek mükemmel uyumu yakalıyor.

Hem kıyafet hem de aksesuarlarda kürk parçaların kullanıldığı yeni sezon koleksiyonunda, postal tipi botlar ve kalın deri kayışlı ayakkabılar kullanılıyor. Ayrıca altın zincirler her sezon olduğu bu sezonda Michael Kors'un vazgeçilmez aksesuar detayları arasındaki yerini alıyor.

Michael Kors'un yeni sezon ürünlerine, İstinye Park, Bağdat Caddesi ve Palladium Michael Kors mağazaları ile birlikte, Harvey Nichols ve Brandroom'lardan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michael Kors Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title