Haberler

Michael Kors Collectıon Fall 2018 Reklam Kampanyası

Güncelleme:

Michael Kors Collection Fall 2018 reklam çekimleri için " İhtişamın içindeki rahatlığı yakalamak istedim." Şeklinde ifade ediyor ve ekliyor "Sonbahar kampanyamız için seyahat ve moda tutkularından dolayı Inez ve Vinoodh'dan daha iyisi olamazdı."

Yeni kampanya her zaman olduğu gibi tasarımcının gösterişe olan duyarlılığını yansıtıyor. Inez ve Vinoodh 10 yıldan sonra markanın fotoğraf çekimlerini üstlenen ilk fotoğrafçılar ve model Binx Walton'u özel jetinde seyahat ederken fotoğraflayarak kusursuz bir çekime imza attılar. Görsellerin temelinde markanın imzası haline gelen ihtişam ve rahatlık bulunuyor.

" Kıyafetler ve aksesuarlar bir bütün halinde modayı oluşturuyor." diyor Michael Kors ve ekliyor " Koleksiyon, giyinmeyi seven kadınların kişisel stillerini oluşturmalarına dayanıyor." Bir gardrobun olmazsa olmazlarından örgü kazak, kabarık sahte kürk ve romantik pembe elbiseler, beklenmeyen bir hamle ile çiçekli desenler, ekoseler, hayvan desenleri ve çizgilerle kombinleniyor. Aksesuarlar da aynı çeşitlilikten yararlanırken Bancroft çanta, botlar, leopar terlikler ve zebra desenli yüksek topuklarla buluşuyor.

Michael Kors

Michael Kors, dünyaca ünlü, ödüllü, lüks aksesuar ve hazır giyim tasarımcısıdır. 1981'de kurulan şirket, şu an Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors ve Michael Kors Mens'in koleksiyonlarının aksesuarları, hazır giyim, ayakkabı, giyilebilir teknoloji, saatler ve çeşitli notaları içeren parfümleri gibi müşterilerine bir çok ürün sunuyor. Michael Kors mağazaları, New York, Beverly Hills, Chicago, Londra, Milano, Paris, Münih, İstanbul, Dubai, Seul, Tokyo ve Hong'da olmak üzere dünyadaki en prestijli şehirlerinde doğrudan ya da lisans ortakları aracılığıyla işletilmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michael Kors Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title