Haberler

Mersin Başbakan Yardımcısı Elvan Teröre Rağmen Türkiye Büyüyor

Başbakan Yardımcısı Elvan: Teröre rağmen Türkiye büyüyor (2)GAZETECİLER CEMİYETİ BİNASINI AÇTIBaşbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyeti binasının yeni hizmet binasının açılışının yaptı.

Başbakan Yardımcısı Elvan: Teröre rağmen Türkiye büyüyor (2)

GAZETECİLER CEMİYETİ BİNASINI AÇTI

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyeti binasının yeni hizmet binasının açılışının yaptı. Cemiyet Başkanı Ahmet Ünal, kentin 100 yılına tanık olan binayı restore ederek gelecek yüzyıllara taşıdıklarını söyledi. Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Elvan, "Gerçekten tarihi bir binayı aldınız, restore ettiniz ve burada tarihi yaşatıyorsunuz. Sizler sadece Mersin'in, Anadolu'nu sesi değilsiniz, tüm Türkiye'nin sesisiniz. Dolayısıyla ilin ve Türkiye'nin kalkınmasında gazetecilik mesleğini yapan arkadaşlarımızın çok önemli katkılar var. Bir taraftan eksiklikleri görüyorlar, bir taraftan da o eksikliklerin giderilmesini kamuoyu ile paylaşıyorlar. Bu da kamuoyundan siyasetçilere yansıyor. Siyasetçilerde o sorunlarla ilgili gerekli önlemleri alıyorlar. Diğer taraftan haber en önemli hadisedir. Haberi, doğru ve zamanında vatandaşa ulaştırmak en önemli işlevlerinizden bir tanesidir. O nokta da Mersin'imiz oldukça zengindir"dedi. Bakan Eroğlu da geçmişte gazetecilik yapan biri olarak, basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını bildiğini ve meslekle olan bir anısını anlattı. Eroğlu, restorasyon sırasında herhangi bir ağacın kesilmemesi nedeni ile cemiyet yönetimine teşekkür ettiğini kaydederek şunları söyledi: "Gazetecilerin kimyasında hep tenkit etmek vardır. Sarı basın kartı sahibi çok eski bir gazeteciyim. Şu anda en kıdemli gazeteci benim. Bizim memlekette yaşadığım küçük ilçede bir gazete çıkardı. Bende o zaman belediye başkanını tenkit etmişim, babam manifaturacı bir esnaftı. Bu nedenle belediye başkanı ertesi gün hemen dükkana damladı. Hakikatten gazeteciliğin ruhunda bu var. Fakat şunu ifade edeyim, marifet iltifata tabidir. Gazetecide aynı zamanda objektif yapılan güzel şeyleri de göstermesi gerekir."

Açılışın ardından bakanlar, Suphi Öner Öğretmenevi'ndeki AK Parti İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: MERSİN (DHA)

=================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Mersin Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title