Haberler

Merkeze Alınan Diyarbakır Valisi Kıraç: Devlette Küslük Olmaz

Diyarbakır Valiliği'nden merkeze alınan ve dün kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı karşılamadığı için 'boykot' ettiği öne sürülen Vali Mustafa Cahit Kıraç, "Bakan beyin valilik ziyaretini yapacağını düşünmedim. Kendisiyle de konuştum. Devlete yıllardan beri hizmet ediyoruz.

Diyarbakır Valiliği'nden merkeze alınan ve dün kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı karşılamadığı için 'boykot' ettiği öne sürülen Vali Mustafa Cahit Kıraç, "Bakan beyin valilik ziyaretini yapacağını düşünmedim. Kendisiyle de konuştum. Devlete yıllardan beri hizmet ediyoruz. Devlette küslük olmaz, kime küseceksiniz? Gönül ilişkisiyle yapılır. Verilirken iyi, alınırken kötü olmaz" dedi.

Merkeze alınan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, veda ziyaretleri kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı DBP'li Gültan Kışanak'ı ziyaret etti. Kışanak, Vali Kıraç'ın Diyarbakır adına sorunları çözmede diyalogu ön planda tuttuğunu ve bunun gayreti içinde olduğunu söyledi. Vali Kıraç ise, gazetecilerin dün kentte gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı karşılamaması ve makamında görüşmemesi ile ilgili sorusu üzerine, valiler kararnamesinin gece yarısı yayımladığını anımsatarak, şöyle dedi:

"Bakan beyin valiliği ziyaret edeceğini düşünmemiştim. Dolayısıyla öyle oldu. Kendisiyle de konuştum. Ben öyle bir düşüncede olamam. Evine gelen bir kişiye nezaketsizlik yapmak bizim geleneğimizde, örfümüzde öyle bir şey yok."

Vali Kıraç, merkeze alınması nedeniyle kırgın olup olmadığı ile soru üzerine ise, "Niye kırgın olayım? Türkiye'de en çok valilik hizmeti yapan görevlilerden birisiyim. Bu hizmet böyle yürüyor. Zaman zaman görevler verilir, zaman zaman alınır. Benim dışında olan bir şey, görev takdiri edenler bunun cevabını verir. Bize görev verildiği sürece o görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde oldum. İnşallah halkımızın nezdinde iyi izlenim bırakmışızdır. 'Ya gitti de kurtuldu' yerine 'Allah razı olsun' dedirtmek istiyoruz" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Cahit Kıraç Diyarbakır Valiliği Bekir Bozdağ Cahit Kıraç Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title