Haberler

Memur-Sen Mardin İl Başkanı Abdulselam Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Güncelleme:

Memur-Sen Mardin İl Başkanı Abdulselam Demir, basın çalışanlarının hak ettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmalarını diledi. Basın çalışanlarının mesai kavramı gözetmeden en zor şartlarda toplumu bilgilendirmek için gayret gösterdiğini aktaran Demir, Mardin'de görev yapan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Memur-Sen Mardin İl Başkanı Abdulselam Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

İl binasında gazetecilerle bir araya gelen Demir, basın çalışanlarının hak ettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmalarını diledi.

Basın çalışanlarının mesai kavramı gözetmeden en zor şartlarda toplumu bilgilendirmek için gayret gösterdiğini aktaran Demir, şunları kaydetti:

"Bütün zorluklara ve zorlu koşullara rağmen ulusal ve uluslararası alanda görevini başarılı bir şekilde layıkıyla yerine getiren basın emekçilerini yürekten tebrik ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, her şart altında toplum yararını gözeten Mardin'de görev yapan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Memur Sen Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title