Haberler

Mahçupyan: Yolsuzluklar Tamamen Palavra Değil

Güncelleme:

AK Parti seçmeninin yolsuzluk yapıldığına inandığını savunan Etyen Mahçupyan "Tamamen palavra değil. Seçmen darbe tehlikesinden kurtulmak için göz yumdu" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Şirin Payzın ile Ne Oluyor?' programına katılan Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu ve AK Parti seçmeninin konuya bakış açısıyla ilgili çok dikkat çekici tespitlerde bulundu. Mahçupyan AKP seçmeninin yolsuzluklara inandığını fakat rasyonel bir tercih yaptığını savundu.

"YOLSUZLUKLAR TAMAMEN PALAVRA DEĞİL"

Mahçupyan, yolsuzluk hakındaki görüşlerini şöyle ifade etti: "Yolsuzluklar tamamen palavra değil var. Ama insanlar terazinin bir kefesine bunu koyduğu zaman ve diğer kefesine de 17-25 Aralık'ta neler olduğunu koydukları zaman ikincisinin çok daha tehditkar olduğunu düşünüyorlar ve yolsuzluklar sıradanlaşıyor.

"DARBE TEHLİKESİNDEN KURTULMAK UĞRUNA..."

Yolsuzlukların üstüne gitmek uğruna darbe tehlikesini göze almak istemediler. Tersine darbe tehlikesinden kurtulmak uğruna bir süre daha yolsuzluğu taşımaya razı oldu. İki kötü vardı iki kötü arasından birini seçmek zorunda kaldı. Rasyonel bir tercih yaptı ve böyle tercih yapacağı çok belliydi. Türkiye çok ciddi bir dönüşüm geçiriyor. 10 senedir kazandığını bir hamlede kaybetmeye hiç razı değil."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Etyen Mahçupyan Şirin Payzın Ak Parti Medya Politika Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

gayserili:

AKP yolsuzlukla mücadelede cigir acti. Dünyanin en yolsuz ülkeleri arasinda iken, orta dereceli temiz ülkeleri arasina girdik. Erdogan varken, yolsuzluklarin sifira indigini ve dünyanin en temiz ülkesi olacagimiz günleri de görecegiz. Su anda daha önemli olan paralel yapi ve diger tehdidler ile mesgul oldugu icin, daha önemi ugraslari var. Yolsuzlukla mücadele biraz sekteye ugramis olabilir. Sorun yok.

5
17
yanıtYanıtla
Ne desem bilemedimm@m.m:

Senin beynin yanmış yok olmuş

yanıt2
yanıt0
hepimiz ermeniz lanet ermeniler:

akpde yoılsuzluk çok ama sen bir ermenisin. . ermenilerin görüş belirtmesi sakıncalıdır

3
19
yanıtYanıtla
yilmut:

o ermeni kökenli olabilir ama TC vatandaşı neticede. . . unutma zamanında OSMANLIDA ÇOK ERMENİ MEMUR VARDI. . . !!!

yanıt1
yanıt0
yilmut:

yolsuzlukları inkar etmek tabiatın kanununa ters düşer. . . bunu artık beşikteki çocuklar dahi biliyorlar. . . ayyuka çıktı. . .

yanıt0
yanıt0
Doğru:

Doğru Ak partiye oy vermiş biri olarak yolsuzluk yapıldığına inanıyorum hatta bu son olaylardan sonra inanmakla kalmadım emin oldum bundan sonra da vermiycem.

14
2
yanıtYanıtla
BilimcimobilWeb@haberler.com:

Akp gelmiş gecmis en iyi yönetim yapan tek parti.vatan için millet için. Ermenilere Yahudiler Hıristiyanlar araplara Avrupalılara neden herkeze battı düşünün. Tabiki içimizdeki hainleri hortumculara daha çook battı

2
12
yanıtYanıtla
orakMobil-ANDROID:

gayserili kardeş hırsızı dışarıda aramaya gerek yok AKP ailesinin içinde. hem de kılcal damarlarına kadar.

9
0
yanıtYanıtla
fatih san:

ampul kafalı hainler

9
0
yanıtYanıtla
yavuz beyMobil-ANDROID:

ya bu kadar gerizekalılık olur mu. ne darbesi. organize şubenin 30-40 polisin darbe yaptığı nerde görülmüş. Yazıklar olsun sizin insanlığınîza da anlayışınıza da. Hırsızlığı ancak bu kadar süsleyebilirdiniz. iğreniyorum sizlerden. dalkavuklar

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title