Haberler

LC Waikiki Tiyatro Topluluğu'ndan İki Perdelik Komedi

Güncelleme:

Sahne dekoru, kostüm ve aksesuarları bile çalışanlar hazırladı.

Türkiye hazır giyim sektörünün lider markası LC Waikiki'nin çalışanlarının kurduğu Tiyatro Kulübü, iki perdelik bir oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

LC Waikiki Tiyatro Kulübü, 12-14-17 Temmuz 2012 tarihlerinde Niel Simon'un, Rus yazar Anton Çehov'un hikaye ve karakterlerinden esinlenerek yazdığı 'Sevgili Doktor' oyununu Halkalı Kültür Merkezi'nde sergileyecek.

Ipsos KMG şirketinin her 6 ayda bir yaptığı araştırmaya göre 2004 yılından beri hazır giyim perakende sektörünün lider kuruluşu olan LC Waikiki'nin çalışanları profesyonel tiyatro kulübü kurdu. Yaklaşık 7 ay boyunca çalışma saatleri sonrasında tiyatro kulübünde oyun hazırlıkları yapan LC Waikiki çalışanları, 12-14-17 Temmuz 2012 tarihlerinde Halkalı Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak. LC Waikiki Tiyatro Kulübü, halka açık gösterilerde Niel Simon'un, Rus yazar Anton Çehov'un hikaye ve karakterlerinden esinlenerek yazdığı 'Sevgili Doktor' oyunu ile sahne alacak.

'Oyuncular 7 aydır çift mesai yapıyor'

Dekor, kostüm ve aksesuarlara kadar tüm süreçlerin LC Waikiki çalışanları tarafından hazırlandığı oyunun yönetmenliğini LC Waikiki Uluslararası Mağazacılık Eğitim ve Geliştirme Uzmanı Mustafa Delen yaptı. Oyuna hazırlanma aşamasında çalışma saatleri sonrası uzun mesailer harcadıklarını dile getiren Delen, "'Sevgili Doktor' oyunu için 7 aylık bir çalışma yapıldı. Bu süreçte ilk 3 ay ses, konuşma, diksiyon ve doğaçlama çalışmalarıyla geçerken, aynı zamanda oyunda görev alan çalışanların kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlandı" dedi.

LC Waikiki Tiyatro Kulübü'nün 'Sevgili Doktor' isimli iki perdelik komedi oyununu, 12-14-17 Temmuz 2012 tarihlerinde saat 20:15'te Halkalı Kültür Merkezi'nde tüm misafirler ücretsiz olarak seyredebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anton Çehov Halkalı Türkiye Ipsos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title