Haberler

Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Salwan Momika Norveç'e iltica etti

Güncelleme:

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırılarda bulunan ve İsveç Göç Temyiz Mahkemesi tarafından sınır dışı edilme kararı onanan provokatör Salwan Momika, bu kez de Norveç'e iltica etti. Polis koruması eşliğinde İsveç'teki birçok şehirde Kur'an-ı Kerim yakan Momika, son olarak İsrail'e destek mitingi yaparak Kur'an-ı Kerim ve Filistin bayrağını ateşe vermişti.

İsveç Göç Temyiz Mahkemesi tarafından sınır dışı edilme kararı onanan Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Salwan Momika, iltica etmek için Norveç'e gitti.

Göç Temyiz Mahkemesi, Göç Mahkemesi'nin Momika hakkında aldığı sınır dışı edilme kararını onadığını duyurdu. Ülkenin Express gazetesine açıklamada bulunan Momika, Göç Temyiz Mahkemesi'nin kararı sonrası İsveç'i terk edip Norveç'e gittiğini ve Norveç'e iltica edeceğini söyledi.

Kur'an-ı Kerim Yakma Provokatörü Norveç'e İltica Etti

PROVOKATÖR MOMİKA HAKKINDA SINIR DIŞI KARARI VERİLMİŞTİ

Göçmenler Ofisi Ekim 2023'te, Momika'nın 16 Nisan 2024'e kadar çalışma ve oturma izninin bulunduğunu, bu tarihten sonra sınır dışı edileceğini duyurmuştu. Momika, karara itiraz edip davayı Göç Mahkemesi'ne götürmüştü. Göç Mahkemesi de Momika'nın oturma izni başvurusuyla ilgili yanlış bilgi verdiğini ve bu yüzden Göçmenler Ofisi'nin sınır dışı etme kararını onadığını açıklamıştı. Momika, daha sonra kararı Temyiz Mahkemesi'ne götürmüştü.

Kur'an-ı Kerim Yakma Provokatörü Norveç'e İltica Etti

İSVEÇ VE DANİMARKA'DA KUR'AN-I KERİM'E YÖNELİK PROVOKASYONLAR

Salwan Momika, başkent Stockholm'de Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ateşe vermişti. Momika, 20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 ve 14 Temmuz'da İsveç Parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı. Momika, 24 Ağustos'ta da Stockholm Camisi önünde tekrar Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Kur'an-ı Kerim Yakma Provokatörü Norveç'e İltica Etti

SON OLARAK KUR'AN-I KERİM VE FİLİSTİN BAYRAĞINI YAKMIŞTI

Momika'nın 3 Eylül'de Malmö kentinde, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakması ve onu engellemeye çalışan 15 kişinin gözaltına alınması nedeniyle protestolar düzenlenmişti. Momika son olarak 21 Ekim'de Stockholm'ün merkezinde İsrail'e destek mitingi yaparak Kur'an-ı Kerim ve Filistin bayrağı yakmıştı. Danimarka Parlamentosu 7 Aralık 2023'te kutsal kitapların yakılmasını ve bu kitaplara saldırıları yasa dışı kılan yasa tasarısını kabul etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Norveç İsveç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Özgür İpek:

Ne zaman sıkacaklar kafasına bu haberi sabırsızlıkla bekliyorum

250
18
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Allah'ın saygıya layık kıldığı cana haksız bir şekilde kıymayın.” (İsra suresi 33)

yanıt17
yanıt129
mehmet türkel:

Ahmet YILMAZ: Rabbimin ayeti bu pislik kafirler için değil,ayrıca Allah ''Sizinle savaşanlara karşı siz de Allah yolunda savaşın, fakat haddi aşmayın.'' Bakara suresi 190 diyor bu alçak müslümanlara ve Allah'a savaş açmıştır yalanmı.Şimdi münafiklar ,kafirler ve gayri müslümler yorumuma atlar.

yanıt155
yanıt9
Hakan :

Zavallı bir cani, ben şahsen acıyorum…

74
9
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Sana dünya dar gelecek uyku haram nefes Alman zülüm , yanmış leş cesedini görüyorum şuan

41
5
yanıtYanıtla
ŞAFAK YARDIM:

sonuçta bi kitap değil mi sen nerde gördün kutsal bir kitap yakıldı diye bu dünyada acı çeken normal yaşantısına devam ediyor adam

yanıt5
yanıt18
Fatih Yıldırım:

ÇEKİRGE 1 SIÇRAR 2 SIÇRAR... ELBET BİR GÜN SON SIÇRAYACAĞI YERE GİDER İLLAM...

34
2
yanıtYanıtla
Fatma Ercan:

Sıradaki gideceği yer cehennemin dibi inşallah

18
1
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

İsveç bir pislikten kurtuldu. Norveç ise bir pisliğe kavuştu.

17
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

norveç uslu durmayan birine iltica verirse nirveçi ayıplarım. tutsun yakasından isveçe iade etsin.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title