Haberler

Kore Gazisi Sargınalp, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Giresun'da tedavi gördüğü hastanede ölen Kore Gazisi Faruk Sargınalp, memleketi Gümüşhane'de defnedildi.

Giresun'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kore Gazisi Faruk Sargınalp, memleketi Gümüşhane'de son yolculuğuna uğurlandı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Faruk Sargınalp (83), dün böbrek rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü Giresun Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yakınları tarafından hastaneden alınarak Kelkit ilçesine getirilen Sargınalp için ilçe merkezindeki Halk Pazarı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gazi Sargınalp'ın yakınlarının yanı sıra Kelkit kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sargınalp'in cenazesi daha sonra burada öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası ilçe merkezindeki aile mezarlığına defnedildi.

Gazel, Duran ve Kaya, cenaze namazının ardından ilçedeki taziye evine giderek, Sargınalp'ın yakınlarına başsağlığı diledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhane Giresun Kelkit Kore Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title