Haberler

Kısa Şalvarda Belediyespor Başarısı

Güncelleme:

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Ve Beyoğlu Belediyesi İle Organize Edilen Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Türkoğlu İlçesine Bağlı Beyoğlu Kasabasında Yapıldı.

Geleneksel spor dalları federasyonu ve beyoğlu belediyesi ile organize edilen türkiye kısa şalvar güreş şampiyonası türkoğlu ilçesine bağlı beyoğlu kasabasında yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın da izlediği Kısa Şalvar Güreş şampiyonasına 300 güreşçi katıldı. Kahramanmaraş Belediyesini temsil eden Belediyespor güreşçileri şampiyonada gösterdikleri başarıyla göz doldurdu.

Takım halinde şampiyon olan Belediyespor Güreş Takımı oyuncuları Ali Kuru 60 kg'da, Hacı Muhammed Eskisarılı 74 kg'da, Musa Gürbüz 85 kg'da birincilik; Tufan Gündüz 70 kg'da, Mehmet Özdemir 85 kg'da, Mehmet Mercimek 55 kg'da gençlerde birincilik elde ederken, başpehlivanlığı Belediyespor güreşçisi H.İbrahim Erdine elde etti.

Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası'na Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, ile çeşitli partilerin milletvekili adayları, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Zülfü Öner, Esnaf ve Sanatkar Odası Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Defterdar Osman Koçaş, çevre belde belediye başkanları ve sporsever vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title