Haberler

Keşan Gençlik Yeni Sezonu Açtı

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 2011/2012 sezon açılışını 23 Eylül 2011 Cuma günü gerçekleştirdi.

Saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşu gerçekleştirildi.İstiklasl Marşı okundu.

Buradaki törene Keşan Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Başkan Yardımcısı Özgür Engin, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Akaya ve Cem Demirkol ile sporcular katıldılar.

Buradaki törenin ardından Keşan Gençlik ve Spor Kulübü eski başkanlarından Hüseyin Balkan'ın Asri Mezarlık'taki mezarı başında ziyaret edilerek dualar okundu.

Saat 16.00'^DA Kurban kesilmesinin ardından Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda açılış törenine devam edildi.

İlk olarak sporcuların tanıtımının ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu.

Kulüp Başkanı Burhan Çelik yaptığı konuşmada bu sezon güçlü bir takım oluşturduklarına inandıklarını belirterek " Yönetim olarak da elimizi taşın altına koyduk.Bu yıl hedefimiz takımımızın Play Off'a çıkmasıdır. Bunun için de tüm Keşanlılardan destek bekliyoruz. Açılışımıza devt ettiğimi Çerkezköyspor ve Çanakkale Belediyespor takımlarına davetimize icap ettikleri için sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca sezon açılışımıza katılan tüm konuklarımıza da teşekkürlerimi sunarım," dedi.

Konuşmaların ardından saat 17.00'de Türkiye Voleybol Bayanlar 2.Lig takımlarından Çanakkale Belediyespor ile Çerkezköyspor takımları karşı karşıya geldiler.

Bu karşılaşmanın ardından da Keşan Gençlik takımı ile Yunanistan'ın 2.Lig takımlarından Orestiada takımları karşılaştılar.

Salondaki törene Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçkkarakaş, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen, İl Genel Meclis üyesi Sebahattin Karaman,Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik,Anafartlarspor Başkanı Zişan Bulut ile siyasi parti temsilcileri oda başkanları ve sprseverler katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title