Haberler

Keşan Gençlik'te Bayramlaşma

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadelede eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma gerçekleştirdi.

Bayram nedeniyle Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'na giden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Akkaya ve Cem Demirkol antrenmanı izleyerek sporcularla bayramlaştı.

Çelik ve yönetim kurulu üyeleri sporcuların bayramını kutladılar.

Çelik, burada takım oyuncuları ile tanışarak kendileri ile tek tek bayramlaştı. Çelik ayrıca takım kaptanları Enis ve Mahir'e elleri ile baklava ikram etti.

Çelik, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu yıl yine Play Off'u hedeflediklerini belirterek "Takımımızın bu yıl Play Off'a kalarak 1.Lig mücadelesi yapacağına inanıyoruz. Bi,z yönetim olarak maddi ve manevi olarak sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Ayrıca Keşan'ın ve Keşanlı işadamlarımızın da takımımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz. Bu desteklerle takımımız Play Off'a kalarak 1.lig mücadelesi verecektir. Ayrıca önümüzdeki günlerde katılacağımız Türkiye Kupası maçlarında da 2.tura geçmeyi hedefliyoruz. Ben tüm sporcularımıza Keşan'a hoş geldiniz diyor ve sizlere yeni sezonda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri daha sonra tüm sporculara baklava ikram ettiler ve antrenmanı izlediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title