Haberler

Keşan Gençlik Mustafa Yardımcı ve 4 Oyuncu ile Anlaştı

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 12 Temmuz 2011 Salı günü saat 13.30'da yapılan basın toplantısı ile yeni transferlerini ve antrenörünü basına tanıttı.

Kulüp Başkanı Burhan Çelik, Başkan Yardımcısı Sadun İrcan ile yönetim kurulu üyeleri Harun Akkaya ve Cem Demirkol' un katıldığı basın toplantısında konuşan Çelik, 2011/2012 sezonu öncesi transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek "Bugüne kadar yaptığımız transfer çalışmaları sonucunda ilk olarak geçen yıl takımımızı çalıştıran Antrenör Mustafa Yardımcı ile anlaşma sağladık. Ayrıca yine geçen yılki takımımızdan Enis Girgin ile de anlaşma sağladık ve kendisiyle eni sezon için sözleşme imzaladık. Ayrıca 3 oyuncu kardeşimiz ile de anlaştık. Malkara Sağlamtaş Kulübü'nde Oğuz Kaan Demir, Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi'nden Sergen Güner ve Meriç' ten Önder Dekçi adlı oyuncumuzla da anlaşarak sözleşme imzaladık. Yeni sezonda bölgemizin yetenekli ve genç oyuncuları ve antrenörümüz Mustafa Yardımcı ile anlaştığımızdan dolayı çok mutluyuz. Yeni oyuncularıma Keşan Gençlik Kulübü'ne hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Çelik, yeni sezon ile ilgili olarak transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek "Anlaşma sağladığımız sporcularımızı Keşan'a getirerek kendileri ile sözleşme imzalayacağız. Bunu da kamuoyuna duyuracağız. Ağustos ayı başında da yeni sezon çalışmalarımıza başlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title