Haberler

Keşan Gençlik'in Grubu 6 Eylül'de Belli Olacak

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 2011/2012 sezonundaki grubu 6 Eylül 2011 Salı günü Ankara'da gerçekleşecek kura çekiminde belli olacak.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda gerçekleşecek kura çekimine Keşan Gençlik ve Spor Kulübü adına Başkan Burhan Çelik ve yönetim kurulu üyesi Harun Akkaya katılacaklar.

KEŞAN GENÇLİK TÜRKİYE KUPASI İÇİNDE RESMİ MÜRACAAT YAPTI

Öte yandan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yönetiminin Türkiye Kupası maçlarının Keşan'da oynanması için Türkiye Voleybol Federasyonu'na resmi müracaatta bulunduğu ve bu konuda 6 Eylül 2011 Salı günü yapılacak Türkiye Kupası kura çekiminin de Keşan Gençlik ve Spor Kulübü adına önemli olduğu ve federasyonun Türkiye Kupası'nın Keşan'da oynanması için karar alıp almadığını belli olacağı da belirtildi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Türkiye Kupası maçlarının Keşan'da oynanması kararının çıkması halinde bunun Keşan için çok önemli olduğunu belirterek "Böyle bir organizasyonun Keşan'da yapılması ilçemiz ve kulübümüz adına büyük bir prestij olacaktır. Ayrıca voleybol severler de ilçemizde çok güzel ve önemli takımların maçlarını izleme fırsatı bulacaktır. Ayrıca Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü de büyük seyirci desteği altında maçlarını oynayacaktır. Bizler Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Türkiye Kupası maçlarının ilçemizde yapılması konusun da karar almasını merakla bekliyoruz" dedi.

KURA ÇEKİMİ PROGRAMI

6 Eylül 2011 Salı günü Ankara'da gerçkleşecek Kura çekiminin programı da şöyle açıklandı;

15:00 – 1.LİG (BAYAN-ERKEK)

15:30 – TELEDÜNYA TÜRKİYE KUPASI (ERKEK-BAYAN)

16:30 – 2.LİG (BAYAN-ERKEK)

17:00 – 3.LİG (BAYAN-ERKEK)

Kura çekiminin ardından Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 2011/2012 sezonunda yer alacağı lig grubu ile Türkiye Kupası'ndaki rakipleri de belli olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title