Haberler

Suriyeli Boksör, Kemerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hediye Etmek İstiyor

Güncelleme:

Dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak Suriyeli boksör Manuel Charr, kazanması durumunda kemerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.

Almanya'nın Oberhausen kentinde dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak olan Suriye asıllı boksör Manuel Charr, kemeri kazanması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istediğini söyledi. Kral klasmanı olarak kabul edilen ağır sıklet boksör kendisinin de bir iltica çocuk olarak Almanya'ya geldiğini belirterek, "Ben mülteci olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Erdoğan'ın Suriyeli mültecilere ne kadar yardımcı olduğunu da çok iyi biliyorum. Bunun için kendisine minnettarım. Kendisi benim gönlümde dünya şampiyonudur. Bu minnettarlığımın bir karşılığı olarak, dünya şampiyonluğunu kazanınca Türkiye'ye uçarak kendisini ziyaret edip, kemerimi hediye etmek istiyorum" dedi.

DANIŞMAN ALYAZ: CHARR, SİNAN ŞAMİL SAM'IN ÖĞRENCİSİDİR

Sporcunan basın danışmanlığını yapan Vedat Alyaz, Manuel Charr'ın aynı zamanda rahmetli efsane dövüşçü Sinan Şamil Sam'ın öğrencisi olduğunu vurgulayarak, "Manuel'i çocukluğundan beri tanırım. Türkçe müzik dinler ve zaman zaman da söylerdi. Sinan Şamil Sam'ın basın danışmanlığını yaptığım dönemlerde Manuel ve Bosnalı dünya şampiyonu Marco Huck, Sinan'ın yanında antrenman yapıyorlardı. Manuel Charr'ı izlediğim zaman hep Sinan aklıma geliyor. Çünkü tıpa tıp Sinan Şamil Sam'ın dövüş stilini taklit ediyor. Manuel iki yıl önce karnına yediği kurşunlar dolayısıyla ölümden döndü. Altı ay önce de iki kalçasındaki kaval kemikleri çıkarılarak yerine platin takıldı. Bu kadar kısa sürede boks maçına çıkması tüm profesörleri de şaşkına çevirmiş durumda, tüm bunlara rağmen büyük bir azim göstererek haftaya ikinci kez dünya şampiyonluğu karşılaşmasına çıkacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sinan Şamil Sam Oberhausen Almanya Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title