Haberler

Kavgada bıçaklandı, hastanede hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanan 51 yaşındaki adam, hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kavgada bıçaklandı, hastanede hayatını kaybetti

SAKARYA - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle çıktığı öne sürülen kavgada bıçaklanarak yaralanan 51 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki meydanda yaşanan olayda, iddiaya göre, alacak verecek meselesi sebebiyle Osman Balile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmada Bal, şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında Bal'ı hastaneye sevk etti. Ağır yaralı olarak burada tedavi altına alınan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arifiye Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title