Haberler

Kampın Finalinde Dev Konser

Güncelleme:

Bursa'ya kazandırılan 20 bin kişi kapasiteli Kültürpark Konser Alanı, Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı'nın final konseriyle kapılarını açacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan 20 bin kişi kapasiteli Kültürpark Konser Alanı, Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı'nın final konseriyle kapılarını açacak.

Klasik park anlayışına yeni bir soluk katacak olan mekanda, kent gönüllüsü gençler, sevilen şarkıcılar Bengü, Murat Dalkılıç, Nazlı, Volga Tamöz ve Kolpa'nın şarkılarıyla eğlenecek. Gençlerin ilgi odağı olan pop müziğin başarılı isimlerinin sahneye çıkacağı unutulmaz konser, müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.

Çakaldere Otoparkı konser alanı oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak kentin tüm eksikliklerinin giderilmesi yönünde yürüttükleri çalışmaları anlatarak, "Bursa´da konser organizasyonları için geniş kitlelere hitap edilecek bir alanın yok. Bu nedenle kentteki organizasyonlar ya Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu ya da Atatürk Spor Salonu´nda gerçekleştiriliyor. Açıkhava Tiyatrosu 3 bin 400, spor salonu ise 3 bin 100 kişi kapasiteli olduğundan çeşitli etkinlikler çerçevesinde kentimize getirdiğimiz ünlü sanatçılar da geniş kitlelere hitap edemiyordu. Biz de daha geniş kitlelere ulaşmak için yeni bir çalışma içine girdik. Bu doğrultuda Kültürpark içindeki Eski Çakalderesi mevkisinde bulunan otopark alanını 20 bin kişi kapasiteli bir konser alanına çeviriyoruz. Alanın çevresiyle birlikte kapasite 40 bin kişiye de çıkabiliyor. Bu, Bursa için büyük bir rakam. Kentimiz için büyük bir sıkıntıyı gideriyoruz. Bundan sonra dünyaca ünlü sanatçılarla yapılacak etkinliklerde on binlerce vatandaşımızla birlikte olacağız. 1-2 gün içinde sahne ve ışıklandırmalar kurulacak. Konser günlerinin dışında alan yine otopark olarak da kullanılabilecek. Alanın çok yönlü olarak kullanılması da önemli" diye konuştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title