Haberler

Kağıthane, Çıtasını Yükseltmeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Canlı Yayında Kağıthane'deki gelişim ve değişime değinen Fazlı Kılıç, cazibe merkezi haline gelen İlçenin trendinin yükselmesindeki en büyük etkenin, katılımcı bir yerel yönetim uygulamalarından kaynaklandığını söyledi.

20 Haziran Çarşamba günü, RADYO 24 de Celal Toprak ve Tuğba Ertan'ın sunduğu Kent ve Yaşam programının canlı yayın konuğu olan Kağıthane Belediye Başkanı fazlı Kılıç, İlçenin çehresini değiştiren büyük proje ve yatırımlardan örnekler verdi. Başdöndürücü bir çalışmayla zamanı hizmete dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Fazlı Kılıç, her şeyin Kağıthanelilerin daha iyi bir yaşama kavuşturulması için olduğunu söyledi.

Kamuya terk Alınarak Yeşil Alanlar Oluşturuluyor

Alışılmışın dışına çıkılarak, yeşil alanları imara açma yerine, ada bazındaki kentsel dönüşüm çalışmalarında % 30 imar artırımını teşvik ederek, modern bir şehirleşme yolunda projeler üreten Fazlı Kılıç, konut arazilerinin % 40 ına imar verirken % 60 ını yeşil alana ayırdıklarını, bu sayede çocuk oyun alanları, otopark ve vatandaşların yararlanabilecekleri diğer hizmet alanları ürettiklerini ifade ederek, toplumun bu çalışmalardan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Başkan Şu Anda Nerede?

Başkanın günlük çalışma programını internetten takip ettiklerini söyleyen Celal Toprak, yaptıkları araştırma ve kontrollerde Başkanın programa sadık kaldığını ve aynen uygulandığını gördüklerini ifade ederek, Başkanın performansını takdir ettiklerini söyledi. Başkan fazlı Kılıç da 24 saat cep telefonunun vatandaşların görüşüne açık olduğunu ve numarasını hiç değiştirmediğini söyleyerek, her sabah mesai saatinin başlamasıyla birlikte isteyen herkesin randevusuz olarak makamında kendisiyle her konuda görüşebildiğini ifade etti.

Kağıthane'ye Deniz Geliyor

Yakında Boğazın suyunun Kağıthane Deresinden akacağı müjdesini veren Başkan Kılıç, "Bu sayede sirkülasyon oluşturularak hem Haliç'in temizlenmesi sağlanacak ve hem de Sadabadın eski ihtişamlı kimliğine yakışır şekilde sandal gezileri yapılacak" dedi.

Sosyal ve Kültürel etkinliklerin de devam ettiğini söyleyen Başkan, 600 e yakın çocuğumuza ücretsiz Yaz Spor Okulları hizmeti verdiklerini ve her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurgulayarak, Spor Akademisine doğrudan girmek isteyen gençlerimize de yine ücretsiz olarak kurs verdiklerini ifade etti.

İstanbul'un Ulaşım Ağının Merkezi Kağıthane Oluyor

Kağıthane, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden gelen E 5 ve TEM karayollarının arasında bir ilçe olmasının dışında coğrafik yapı olarak da Dünya Başkenti İstanbul'un merkezinde bulunuyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, canlı yayında Kent ve Yaşam programında Celal Toprak'ın sorularını cevaplandırırken, Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden olan Dolmabahçe-Mahmutbey Metrosunun Kağıthane'nin merkezinden geçeceğini ve bu önemli istasyonlarının İlçede olmasından kaynaklanan hareketliliğin bölgeye ayrı bir değer katarak, prestijini artıracağını söyledi.

Fazlı Kılıç, RADYO 24 çalışanlarına, hayırlı yayınlar diledi. Kent ve Yaşam programının sunucuları Celal Toprak ve Tuğba Ertan da Başkan Kılıç'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sezayi Tuğla

Kaynak: Bültenler / Güncel

Celal Toprak Fazlı Kılıç Kağıthane Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title