Haberler

Orgeneral Yörük'ten Görele Jandarmaya Ziyaret

Güncelleme:

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, inceleme gezisi kapsamında geldiği Görele'de Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, inceleme gezisi kapsamında geldiği Giresun'un Görele İlçesinde Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Görele İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Aytunç Tayfur tarafından karşılanan Yörük, Görele Jandarma Komutanlığı'nın Şeref Defterini imzaladı. Orgeneral Yörük, daha sonra Görele İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Aytunç Tayfur ile görüştü. Orgeneral Yörük, "Bölgedeki arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve ihtiyaçları yerinde görmek için Görele ilçesine geldik. Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ziyaret sonunda Orgeneral Yörük, ilçe jandarma komutanlığında görev yapan personelle hatıra fotoğrafı çektirdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Servet Yörük Giresun Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title