Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük Trabzon'da

Güncelleme:

Orgeneral Servet Yörük, bölgedeki birlikleri yerinde denetlemek için bu sabah saatlerinde Trabzon'a gelerek Trabzon Valisi Öz'ü makamında ziyaret eti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, bölgedeki birlikleri yerinde denetlemek için bu sabah saatlerinde Trabzon'a gelerek Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret eti.

Orgeneral Yörük burada yaptığı konuşmada, "Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından yapılan görüşmede Vali Öz, devletin en temel görevlerinden birisinin vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, huzur ve güven içerisinde yaşamaları için gerekli tedbirleri almak olduğunu belirterek, "Bu görevi yürüten İçişleri Bakanlığımıza bağlı Jandarma Genel Komutanlığımız, Sahil Güvenlik Komutanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüz, güvenlik, kolluk ve adli hizmetleri önleyici ve mülki görevler olarak yürütmektedirler" diye konuştu.

Ziyarete ilişkin de bilgi veren Vali Öz, "Bugün jandarma teşkilatımızın en üst komutanı olan Jandarma Genel Komutanımız bölgemizdeki çalışmaları denetlemek ve çalışmalara güç vermek için ilimize geldi. Kendilerine hoş geldiniz diyor hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz son yıllarda güvenlik alanında aldığı tedbirlerle; önleyici kolluk konusu başta olmak üzere suçun önlenmesi, işlenen suçların en kısa zamanda aydınlatılması ve faillerinin yakalanması konularında önemli mesafeler kat etti. Önemli çalışmalar yapılıyor, projeli çalışmalar var. Hem insan kaynaklarının geliştirilmesi, hem de teknoloji kullanımı açısından önemli gelişmeler var. Kriminal laboratuvarlar gibi teknik donanımlarımız güçlendirildi. Suç ve suçlularla mücadelede suçların aydınlatılmasında önemli başarılar elde edildi. İnsan kaynaklarımız, personel kalitemiz de her geçen gün meslek içi eğitimlerle geliştiriliyor" şeklinde konuştu.

Çalışmaları denetlemek ve çalışmalara güç vermek için bölgeye geldiğini ifade eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, asayiş ve güvenlik için ellerinden gelen her türlü görevi yerine getireceklerini ifade ederek, "Bölgedeki arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve ihtiyaçları yerinde görmek için Trabzon'a geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizin şahsınızda bütün Trabzon'lulara en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Vali Öz ziyarette Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük'e telkari işlemeli Karadeniz teknesi hediye ederken, Orgeneral Yörük de Vali Öz'e Jandarma Genel Komutanlığı'nın armasının bulunduğu bir porselen tabak hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdil Celil Öz Servet Yörük Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title