Haberler

İzmirliler Yeni Yıla Özlem Tekin Konseri ile Girdi

İzmirliler 2015 yılına Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Özlem Tekin konseri ve yeni yıl partileriyle girdi.

İzmirliler 2015 yılına Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Özlem Tekin konseri ve yeni yıl partileriyle girdi.

Hava sıcaklığının 3 dereceye düşmesine ve zaman zaman yağmura rağmen binlerce İzmirli Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Özlem Tekin hareketli parçalarıyla meydanı ısıttı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da da konseri meydanda izledi. Gece yarısı yaklaşırken alanı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Kocaoğlu, Cumhuriyet'in, laikliğin kenti İzmir'de, yeni yılı Cumhuriyet'e yakışır bir şekilde kutladıklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, "Yeni bir yıla umutla giriyoruz. 2015 yılı başta İzmirliler'e, ülkemize, dünyaya barış ve mutluluk getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. 2015 yılında hep birlikte Cumhuriyet'i, Atatürk ilke ve devrimlerini koruyacağız" dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile sanatçı Özlem Tekin'in birlikte geri sayımı başlatmalarıyla daha da hareketlenen gecede, saatler 00.00'ı gösterdiğinde yaşanan coşku doruğa çıktı. Yağmur şiddetini artırmasına rağmen İzmirliler, havai fişek gösterisi ve şarkılar eşliğinde yeni bir yıla umutla girdi.

İKİZ KULELERDE RENK CÜMBÜŞÜ

Geçtiğimiz yılın sonunda açılan 200 metre yüksekliğinde, 46 katlı, İzmir'in en büyük binası Folkart Towers de ilk yılbaşını özel bir partiyle kutladı. Folkrat bünyesindeki La Vie Nouvelle resroranda Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ev sahipliğinde düzenlenen özel yılbaşı kutlamasında ünlü sanatçı Della Miles ve Sertab Erener sahne aldı. Folkart İkiz Kuleler'den 6 bin havai fişek atıldı, ışık gösterisi yapıldı. Bu gösteri hemen hemen İzmir'in her yerinden izlendi. - Yıldırım

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Özlem Tekin İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title