Haberler

İstekanın Şampiyonları Belirlendi

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un katkılarıyla düzenlenen ve 6 hafta süren bilardo ligi tamamlandı.

İlk 4'e giren sporcular Mısır'da yapılacak dünya şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Futbolun dışındaki tüm branşların gelişmesi için önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediye spor'un Klasis Bilardo işbirliğiyle düzenlendiği ve 37 Bursalı bilardocunun katıldığı 6 hafta süren bilardo ligi tamamlandı. Lig sonunda Yavuz Güngördü, İsmet Sünör, Zeki Çakal ve Ümit Demircan ilk dördü paylaşan sporcular olurken, Aralık ayında Mısır'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Ali Savtekin, Atilla Soyak, Mustafa Çetiner ve Erkmen Tibet de final gruplarına kalıp güzel maçlara imza atan diğer sporcular oldu.

"Bursa sporla anılmalı"

Bilorda Ligi'nin sona ermesi nedeniyle Klasis Bilardo Salonu'nda düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Hedefimiz, Bursa'nın spor kenti olması ve sporla anılmasıdır. Tüm branşlarda başarı yakalayalım istiyoruz. Yakın geçmişte çok popüler bir spor dalı haline gelen bilardonun gelişmesi ve canlanması taraftarıyız. Karşılıklı fedakarlıklarla Bursa'nın adını bilardoda da Türkiye'de ve dünyada duyuracağız. Türkiye bilardo liginde de şampiyonluk Bursa'ya gelsin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title