Haberler

İstanbul Fatih Camii'nde saldırıya tutuklama kararı

Güncelleme:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşlara yönelik saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli hakkında tutuklama kararı verildiğini açıkladı.

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşa yönelik saldırının ardından gözaltına alınan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılan şüpheli hakkında iki kez 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklama kararı verildiğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşımıza yönelik saldırının ardından gözaltına alınan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılan şüpheli hakkında iki kez 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklama kararı verilmiştir. Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Menfur saldırıda yaralanan İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik hiç bir provokasyona geçit vermeyeceğimizi tekrar ifade etmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Tunç İstanbul Fatih Güvenlik Hukuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title