Haberler

"İmralı Canisi İvedilikle İdam Edilsin"

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ve sivil toplum örgütleri Garnizon şehitliğine giderek, burada dua etti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ve sivil toplum örgütleri Garnizon şehitliğine giderek, burada dua etti. Daha sonra Dernek Başkanı Ali Yavuz yaptığı basın açıklamasında " İmralı canisi ile görüşmeler ve müzakereler derhal kesilerek, ivedilikle idam edilsin" dedi

Kartal semtindeki Garnizon şehitliğinde bir araya gelen gaziler ve şehit yakınları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri önce bir imam eşliğinde kabirler başında dua etti. Daha sonra, dev bir Türk bayrağını şehitliğin kapısında açtı. Dernek Başkanı Ali Yavuz, burada yaptığı açıklamada hükümetin terörle olan mücedelesinin yetersiz, isteksiz ve tavizkar olduğunu belirterek " Şehit aileleri ve gaziler olarak güvenlik güçlerimizin hain terör karşısındaki kararlı ve haklı mücadelesini destekliyoruz . Ama, hükümetin PKK terör örgütü ile mücedelesini yetersiz, isteksiz ve tavizkar buluyoruz. Sayın başbakanımızın partisinin 10. kuruluş yıldönümündeki konuşmasında terör olayları ile ilgili artık bıçak kemiğe dayanmıştır , bedelini ödeyecekler sözlerini milletin öfkesini yatıştırmaya yönelik söylemler olduğunu düşünüyoruz. İmralı canisi ile görüşmeler ve müzakereler kesilerek caninin dünya ile irtibatının koparılmasını ve ivedilikle idam edilmesini istiyoruz. " dedi. Yavuz, açılım denilen sürecin vatan hainlerinden başka kimseye yaramadığını ileri sürerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu süreçten derhal vazgeçilerek, terörle müzakere değil, mücadele edilmeye başlanılmalıdır. Kandil'e yapılan hava ve kara harekatlarını destekliyor, dogru ve kararlı biçimde sürdürülmesini istiyoruz. İçimizdeki hainlere de gereken cezalar bir an önce verilmelidir. Bu üç beş çapulcuya vatan evlatlarının hesapları bir bir sorulmalı, bu ülkenin tek çakıl taşını bile bölemeyecekleri bu çakal sürüsüne ögretilmelidir. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

title