Haberler

Fazıl Say'ın öfkesi dinmiyor! Kaftancıoğlu'na destek mesajında İmamoğlu'na gönderme var

Güncelleme:

Yargıtay'ın 3 ayrı suçtan 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onadığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na bir destek de ünlü piyanist Fazıl Say'dan geldi. Son dönemde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gösterdiği tepkiyle gündem olan Say, "Sevgili Canan'ın yanındayız. Asıl kahramanımız Kaftancıoğlu'dur. Asla yedirtmeyiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine gazeteci Nagehan Alçı'yı da davet etmesine tepki gösteren ve İmamoğlu'nun tepkilere verdiği "Vız gelir tırıs gider" yanıtıyla kızgınlığı iyiden iyiye artan ünlü piyanist Fazıl Say, yaptığı açıklamada verdiği destekten ötürü pişman olduğunu ve İmamoğlu'nun gözünden düştüğünü ifade etmişti.

FAZIL SAY'DAN KAFTANCIOĞLU'NA DESTEK

İmamoğlu'na gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Fazıl Say, Yargıtay'ın 3 ayrı suçtan 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onadığı ve siyasi yasak getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ise büyük destek verdi.

"KILINA DOKUNDURTMAYACAĞIZ, CANAN'I ASLA YEDİRTMEYİZ"

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Canan'ın yanındayız. Kılına dokundurtmayacağız. Asıl kahramanımız Canan Kaftancıoğlu'dur. Asla yedirtmeyiz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nu defterden silen Fazıl Say'dan Kaftancıoğlu'na destek: Asıl kahramanımız odur, asla yedirtmeyiz

İMAMOĞLU'NA GÖNDERME

Say bir sonraki paylaşımında ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir göndermede bulundu. Say'ın ikinci tweet'inde "Kötü"ye karşı kazanmak için "çirkin"i de yanına alamayacağını ve bunun hepimizde hayal kırıklığı yarattığını, @ekrem_imamoglu nun iyi anladığını düşünüyorum. Ona karşı yapılacak hukuksuzca haksızlığın karşısındaysa tabii ki duracağız. Çünkü bu ülkede başta hukuksuzluğa karşıyız!!" ifadeleri yer aldı.

İmamoğlu'nu defterden silen Fazıl Say'dan Kaftancıoğlu'na destek: Asıl kahramanımız odur, asla yedirtmeyiz

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Canan Kaftancıoğlu Ekrem İmamoğlu Fazıl Say Haberler

500

Yorumlar (8)

Mikail arman:

Bu fazıl, sanki fuzuli işlerin aracı gibi olmuş.Sanatçımıdır, sitasetçimidir belli değil.Babasının cenazesini bırakıp siyaset arenasına koşmuş.Yuh Yani.

161
41
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Boş ve saçma yorumlar."Yargıtay" gariban ve sade bir vatandaşın belkide hatalı bir mahkûmiyetini onayladığı zaman neden aynı tepkileri vermiyorsunuz ! Her yerinizden sahtelik, iki yüzlülük belli oluyor.

152
37
yanıtYanıtla
Dobra SAKARYA:

Git sanatını yap Fazıl Bırak siyaseti Reis yapsın..

11
7
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

"Kes la biçimsiz" derler adama

6
7
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Birisi bir şeymi dedi sanki ama ben kimseyi görmüyorum

4
7
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Sen kimsin? Nesin ? Ki yedirtmeyeceksin? Yurrrruuuu

0
4
yanıtYanıtla
celil özen:

Fazıl Say sen kabından ye

0
4
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Fazıl Say çok büyük bir sanatçımızdır gururumuzdur. Dünya görüşümüz farklı da olsa bu ülkenin önde gelen sanatçısı olarak tabii ki de topluma her konuda mesaj ve fiikir verecektir vermelidir de saygı ve onur duyarım. Hukuk herkese lazım hukuksuzluğa hayır demiştir katılıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title