Haberler

İlber Ortaylı'dan Canlı Yayında Hasan Cemal için Skandal Gaf: Aptalın Biri

Güncelleme:

Konuk olduğu Habertürk ekranlarında programın hala reklam arasında olduğunu düşünen Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hasan Cemal için "Aptalın biri herif ya" ifadelerini kullandı.

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına konuk olan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı canlı yayında gaf yaptı. Yayında olduğunu fark etmeyen Ortaylı, Hasan Cemal için "Aptalın biri herif ya" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına konuk oldu. Programın bir bölümünde İlber Ortaylı gaf yaptı. Reklam dönüşü Hasan Cemal ile ilgili konuşmaya başlayan Fatih Altaylı ile diyaloğa giren Ortaylı, programın hala reklam arasında olduğunu düşündü. Ortaylı, tam bu sırada Hasan Cemal için "O artık bıkıyordur benden, yaka silkiyordur. Aptalın biri herif ya!" ifadelerini kullandı.

İlber Ortaylı'dan Canlı Yayında Hasan Cemal için Skandal Gaf: Aptalın Biri

GÜLEREK TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Fatih Altaylı "Sus sus" diyerek engellemeye çalışsa da Ortaylı toparlayamadı. İlber Ortaylı daha sonra "Bu konuştuğumuz dinlendi mi şimdi" diye sorarak gülerek toparlamaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İlber Ortaylı Fatih Altaylı Hasan Cemal Habertürk Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (91)

göktengri:

İlber Ortalı dediyse doğrudur. Dağılın şimdi coni hayranları. . .

39
3
yanıtYanıtla
.......:

SEN HASAN CEMALİN TIRNAĞI BİLE OLAMASSIN ASIL SEN APTALSIN

5
29
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BAK NE GÜZEL, ADAMI ELEŞTİRİYORSUN ;AMMA SENİN ONDAN Bİ FARKIN KALDIMI ?ADAMIN YAPDIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU DA BİLİYORSUN . . . EEEE

yanıt6
yanıt6
EGM SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBESİ:

Hasan Cemal''i burada savunanlar araştırılsın pkk terör destekçisi çıkacaktır. BİMER ve siber suçlarla mücadele şubesine şikayet edelim arkadaşlar.

yanıt6
yanıt4
Niye ki:

İlber Hoca''nın nesine bakarak onun aptal olduğuna karar verdin? Anlamsız, fanatik çıkışlar Hasan Cemal''i haklı çıkarmaya yetmez.

yanıt4
yanıt2
Genetik Sorunlar:

Gazeteci Hasan CEMAL, Cemal Paşa''nın torunudur. Cemal Paşa, Osmanlı ile Arapların arasını kasten ve planlayarak bozan kişidir. Arap liderlerinin kızlarını zorla toplayıp, taciz edip içki içirdikten sonra serbest bırakmıştır. Arapların Osmanlıya başkaldırısı bu şekilde başlamıştır.

18
15
yanıtYanıtla
konuş:

derin hoca

4
28
yanıtYanıtla
PELİN:

Toplumda insanlar birbirine saygı göstermezse sonuç budur. Ne yazık ki Ortaylı da insanları sık sık ''cahil, aptal'' gibi sözcüklerle niteliyor, aşağılıyor.

12
20
yanıtYanıtla
HANDAN46:

Haklısın. Nitelikleri ve görüşleri ne olursa olsun insanlar birbirlerine saygı göstermelidir, aksi takdirde toplumda kutuplaşma yaratılır.

yanıt4
yanıt6
x:

Doğru. profesörü böyle derse. . . . herkes her şeyi birbirine diyebilir doğaldır.

yanıt0
yanıt1
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title