Haberler

İklimsa, Geniş Bayi ve Servis Ağı ile Büyüyecek

Sabancı Grubu’nun iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimSA, bölge müdürlüklerinin bulunduğu Adana, Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul’da bayi ve yetkili servis temsilcilerinin katıldığı toplantıları gerçekleştirdi.

Sabancı Grubu'nun iklimlendirme sektöründeki öncü markası İklimSA, bölge müdürlüklerinin bulunduğu Adana, Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul'da bayi ve yetkili servis temsilcilerinin katıldığı toplantıları gerçekleştirdi.

İklimSA Satış Direktörü Tansu Öztorun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılarda, İklimSA'nın en büyük ve köklü iş ortaklarından biri olan Mitsubishi Heavy Industries Tayland Fabrika - Satış ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Eiji Tanaka ve Mitsubishi Corporation İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Yahya Doğan da yer aldı. Sonuncusu 28 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Sabancı Center'da yapılan bölge toplantılarında, İklimSA yetkilileri, müşteri odaklı yaklaşımları, ürün ve hizmet kaliteleriyle pazardaki en güvenilir marka olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Dünya markası klimaları tüketiciyle buluşturan İklimSA'nın Satış Direktörü Tansu Öztorun, İstanbul merkez olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya, Adana Bölge Müdürlüklerine bağlı 205 İklimSA merkezi ile sayıları 225'i bulan geniş ve deneyimli İklimSA yetkili servislerinin kendilerine büyük bir güç kattığını vurgulayarak, 2014 yazına hazır olduklarını belirtti. 2013 yılında, yazın çok sıcak geçmemesine ve en kritik sezon olan Mayıs-Ağustos dönemindeki makroekonomik koşullara rağmen, hedefledikleri satış rakamlarına ulaştıklarını belirten Öztorun, "Sektörde yarattığımız güven, güçlü satış ağımız ve sunduğumuz markalar, bu süreci pozitif etkiledi. 2014 yılında ise İklimSA olarak, pazardaki konumumuzu korumayı, özellikle kurumsal alanda payımızı artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, önümüzdeki dönemde bir adetten fazla iç üniteyi bir dış üniteye bağlama kolaylığı sunan multi ve VRF klimalarda satış payını ve çeşitliliği artıracağız. Sektörde faaliyet gösterdiğimiz günden beri iş ortağımız olan Mitsubishi Heavy Industries ile de gündemimizde ürün portföyünü geliştirmek var. Bayi ağımızı güçlendirmek ve bayilerimizin verimliliğini artırmak da en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu çerçevede, karar destek sistemlerine ve bayi iletişim kanallarımıza daha çok yatırım yapacağız. 2014 yılı için bir diğer odağımız da yeni finansal araçlar yaratarak hem bayiler açısından satın almayı kolaylaştıracak hem de tüketicilere alışveriş avantajı sunacak çözümler geliştirmek" diye konuştu.

YÜKSEK ENERJI SARFIYATI DÖNEMI KAPANIYOR

Toplantıda önümüzdeki yaz aylarında Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağının altını çizen İklimSA Satış Direktörü Tansu Öztorun, klimalarda Enerji Yönetmeliği'nin gelmesi ile beraber yüksek enerji sarfiyatına neden olan cihazların satışının tamamen yasaklandığını belirterek, "2014 yılı On/off klimaların son satış yılı olacak. 30 yıla yakın deneyimimiz ve profesyonel kadromuz ile pazara yön veren firmalardan biriyiz. Enerji verimli klimalar konusunda da iş ortaklarımızla hazırız. Müşterilerimize, en kaliteli ve en yeni seçenekleri yine biz sunuyor olacağız. Yeni yönetmelikle beraber sektörde varlığımız daha güçlü bir şekilde hissedilecek" dedi.

İKLİMSA

Teknolojinin adresi TeknoSA çatısı altında bulunan İklimSA, 1986 yılından bu yana kesintisiz olarak iklimlendirme sektörüne öncülük ediyor. İklimSA, klima sektöründe kendini ispatlamış dünya markaları Mitsubishi Heavy Industries, General, Sharp, kendi markası Sigma ve Tronic ile müşterilerine hizmet veriyor. Genel Müdürlük'e bağlı 205 İklimSA merkezi ve 225 yetkili servis ile hizmet veren İklimSA, sektöre yön veren çalışmalarına devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabancı Holding İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title