Haberler

Haziranda Tivibu'da En Çok İzlenen

Güncelleme:

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da haziran ayında en çok izlenen filmler belirlendi.

Haziranda Tivibu'da en çok "Puss In Boots (Çizmeli Kedi)" ve "Muppets" izlendi

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da haziran ayında en çok izlenen filmler belirlendi. Tivibu üyeleri yazın ilk ayında en çok animasyon filmlerine ilgi gösterdi. Antonio Banderas, Salma Hayek ve Zach Galifianakis gibi ünlü oyuncuların seslendirdiği "Puss In Boots (Çizmeli Kedi)" en çok izlenen 10 film arasında birinci sırada bulunurken, efsanevi kuklaların son macerası "Muppets" ikinci sırada yer aldı.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu; "Seç İzle", "Tekrar İzle", "Geri Al İzle" ve "Durdur İzle" gibi gelişmiş özelliklerinin yanı sıra, en yeni filmlerin ve tüm zamanların en çok ses getiren yapımlarının yer aldığı zengin film arşiviyle de fark yaratıyor. Tivibu, haziran ayında üyelerinin yüzlerce film arasından en çok izlediği yapımları belirledi.

Tivibu üyelerinin haziran ayı film tercihlerinde ilk 10 sırada üç animasyon filminin olması dikkat çekerken, aksiyon/macera ve gerilim türündeki filmler de en çok ilgi görenler arasındaydı. Tivibu'nun "Kırmızı Halı" klasöründe, haziran ayında da en çok Antonio Banderas, Salma Hayek ve Zach Galifianakis gibi ünlü oyuncuların seslendirmesini yaptığı "Puss In Boots (Çizmeli Kedi)" izlendi. En çok izlenenler arasında ikinci sırada, efsane kuklaların son macerası olan "Muppets" yer aldı. ABD, İngiltere ve İspanya yapımı olan gerilim/korku türündeki "Intruders (Davetsiz Misafirler)" isimli film ise üçünü sıraya yerleşti.

Ünlü yönetmen Steven Spielberg'in 2011 tarihli "War Horse (Savaş Atı)" adlı filmi, korku filmi tutkunları arasında bir fenomene dönüşen "Paranormal Activity" serisinin üçüncüsü ve küçük-büyük herkesin sevdiği "Spongebob Squarepants (Sünger Bob Kare Pantolon)" çizgi dizisinin film versiyonu, Tivibu'nun haziran ayı listesinin ilk 10 sırasında yer aldılar.

Tivibu üyeleri, "Kırmızı Halı" klasörü ile en yeni filmleri sinemalardan hemen sonra izleyebiliyorlar. "Kırmızı Halı" klasörü sinemaseverlere, en yeni filmlerle birlikte sinema dünyasının unutulmaz filmlerinden zengin bir arşiv de sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zach Galifianakis Antonio Banderas Salma Hayek Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title