Haberler

Havza'da Çiçekçiler 8 Mart'ta Yoğunluk Yaşadı

Güncelleme:

Samsun'un Havza ilçesinde çiçekçiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yoğunluk yaşadı. Havza'da karanfil 25 ila 30, gül 75 liradan satılırken, saksılı çiçekler ise 200 ila bin lira arasında alıcı buluyor. İlçede çiçekçilik yapan Savaş Karaman, yoğun bir iş günü geçirdiklerini, siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını belirterek, 'Bir taraftan dükkandan satış yaptık, diğer taraftan internet ve telefonla verilen siparişleri adreslere teslim etmeye çalıştık. En çok karanfil ve gül satışı yapıyoruz. Telefonla gelen siparişlerimizde ise daha çok saksı çiçekleri tercih ediliyor.' dedi.

Samsun'un Havza ilçesinde çiçekçiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Havza'da karanfil 25 ila 30, gül 75 liradan satılırken, saksılı çiçekler ise 200 ila bin lira arasında alıcı buluyor.

İlçede çiçekçilik yapan Savaş Karaman, yoğun bir iş günü geçirdiklerini, siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını belirterek, "Bir taraftan dükkandan satış yaptık, diğer taraftan internet ve telefonla verilen siparişleri adreslere teslim etmeye çalıştık. En çok karanfil ve gül satışı yapıyoruz. Telefonla gelen siparişlerimizde ise daha çok saksı çiçekleri tercih ediliyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadınlar Günü Karaman 8 Mart Samsun Dünya Havza Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title