Haberler

Hatay Valisi Lekesiz: Yaralar En Kısa Sürede Sarılacak

Güncelleme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aşırı yağışlar yüzünden 5 kişinin hayatını kaybettiği 12 kişinin de yaralandığı göçük ve sel faciasından sonra Hatay Valisi Lekesiz konuştu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aşırı yağışlar yüzünden 5 kişinin hayatını kaybettiği 12 kişiin de yaralandığı göçük ve sel faciasının yaşandığı Çökek Yaylası'ndaki manzara yaşanan felaketi gözler önüne seriyor.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, felaketin yaşandığı Çökek Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Vali Lekesiz, göçük ve sel felaketinde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığını hatırlatarak, "Ölenleri geri getirmek mümkün değil, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Zarar gören vatandaşlarımızın yaraları en kısa sürede sarılacak" dedi.

Bu arada, Çökek Yaylası'nda ortaya çıkan enkaz felaketin izlerinin boyutunu gözler önüne seriyor. Yaylada, bir çok ev heyelanda zarar görürken, bazı araçlar çamur içinde kaldı.

Heyelandan dolayı kapanan yollar ise iş makineleriyle açılmaya çalışılıyor.

Yayla sakinleri, gece sahura kalktıklarını, şiddetle başlayan yağmur sularının sele dönüştüğünü anlattılar. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Dörtyol Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title