Haberler

Hadise Best FM'deydi!

Güncelleme:

Hadise'den; "Visal mi Misal mi" iddiasına cevap!

Hadise, "Visal" adlı yeni single albümü ile bugün 11.30-12.00 arası Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri"ne canlı yayın konuğu oldu.

Arzu Çağlan'ın; "Visal" bir Bulgar türküsünün melodisine çok benziyor. Ben de programımda "Visal mi Misal mi" dedim, basında da yer aldı. Ne diyeceksin bu iddialara? sorusuna;

"Hayır bence benzemiyor. Bu şarkının soundu Dupstep Dünya'da bu tarz pek çok şarkı var ve soundları ortak olduğu için, öyle hissedilebilir. " dedi.

"Ters Köşe Yapmak İstedim…"

Neden single ve böyle ağır bir şarkı seçtin? sorusuna;

"Şaşırtmak istedim, ters köşe yapmak istedim. Bu dönem böyle yapmak istedim.

Ama tabi ki tarzı da koruyacağım. Hareketli şarkıları, show yapmayı, dans etmeyi seviyorum ve Haziran ayında yepyeni çok hareketli bir single ile karşınızda olacağım." diye yanıtladı.

Arzu Çağlan'ın; "Peki bu aralar etkilendiğin bir tarz, beğendiğin bir şarkı var mı?

Sorusuna;

"Evet, Özlem Tekin "Kargalar" şarkısını çok beğenerek dinliyorum. Evde tek dinlediğim şarkı diyebilirim. Helal olsun Özlem Tekin'e. Müziği, aranjesi, klibi süper. Bayıldım şarkıya ve yorumuna. Böyle güçlü kadınlar olmalı Türkiye'de."

O Ses Türkiye 3.Sezon'da Jüri olarak var mısın?

"Bu konuda şu anda yorum yapmak istemiyorum, henüz belli değil."dedi.

"Canım ister kilo alırım, ister veririm…"

Kiloların da basında çok yer aldı, Üzüldün mü? sorusunu ise;

"Hayır asla etkilenmedim ve üzülmedim. Çünkü o zaman işimi yapamam. Ben çok güçlü bir insanım ve nasıl mutluysam öyle yaşarım. Canım ister kilo alırım, ister veririm. Bu benim hayatım, benim bedenim, hiç kimse bana karışamaz" diye yanıtladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Tekin Arzu Çağlan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title