Haberler

Görüntüler tekel katliamının 2 ay öncesinden! Türkiye'nin konuştuğu husumet böyle başlamış

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisi saldırısının yankıları sürerken, yaklaşık 2.5 ay öncesine ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, tekel bayisine gelen Murat Özer ve Servet Özer'in, ölen Yunus Emre Erzen ve ağabeyi Mehmer Erzen'le tartıştıkları anlar yer aldı. Yunus Emre Erzen'in çıkan tartışmada Servet Özer'i bacağından vurduğu, baba Cantürk Erzen'in ise Servet Özer'i yaralı halde dışarıya attığı görüldü.

Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisinde 2.5 ay önce yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in çıkan kavgada Servet Özer'i bacağından vurduğu anlar yer aldı.

Esneyurt'ta Tekel Bayiine Silahlı Saldırı: 2 Ölü

TEKEL SALDIRISINDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan tekel bayisi saldırısı, infial uyandırdı. Tekel bayisine gelen saldırganlar tartıştıkları şahıslara kurşun yağdırdı. Olayda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybederken Yusuf Erzen (21) ise ağır yaralandı.

Esneyurt'ta Tekel Bayiine Silahlı Saldırı: 2 Ölü

2.5 AY ÖNCEKİ KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırganlar olayın ardından yakalanırken, konuya ilişkin yeni gelişme yaşandı. Aynı tekel bayisinde yaklaşık 2.5 ay önce yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, tekel bayisine gelen Murat Özer ve Servet Özer'in, hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ve Mehmet Erzen'le tartıştığı görüldü. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, Yunus Emre Erzen'in Servet Özer'i tabancayla bacağından vurduğu anlar kameraya yansıdı. Bu sırada tekel bayiinde bulunan baba Cantürk Erzen ise Servet Özer'i yaralı halde dışarıya atıyor.

Esneyurt'ta Tekel Bayiine Silahlı Saldırı: 2 Ölü

NE OLMUŞTU?

Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan tekel bayisinde cumartesi günü 00.15 sıralarında meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı.

"DAHA ÖNCE DE KARDEŞİMİ VURMUŞLARDI"

Ayrıca tekelde defalarca tetiğe basan Tarık Özer'in ifadesi de ortaya çıkmıştı. Konuşmak için tekele gittiklerini belirten Özer, "Bizim maddi durumumuz çok iyi. Onlardan alacağım vardı ama bu çok önemli bir para değildi. Sosyal medya üzerinden paylaşımları üzerine konuşmak için oraya gittik. İlk silahı onlar çekti. Daha önce de kardeşimi vurmuşlardı. Bu nedenle biz de silahlarımızı çekince bir anda olanlar oldu" demişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özer Yunus Emre İstanbul Esenyurt Türkiye Tekel Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Yunus Deliorman :

su testisi su yolunda kırılır köpürtmeye gerek yok

127
6
yanıtYanıtla
Bulent :

Adam yaralayan kişiyi salarsan dışarı,3 gün cezaevinde tutmazsa olacağı bu

121
6
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Cinayet doğru değil, tamam da; AĞIR TAHRİK VAR. Borcunu verme yetmiyormuş gibi adamları döv, silahla vur. Vurulanı sürükle kapının dışına at.

86
31
yanıtYanıtla
aristoteles:

Sacma yorumun like almış ülkenin drumu ortada bu yüzden .. Her tekel bayisinin Silah bulundurma ruhsatı vardır sen tekel bayine gelip mekanı vasıp dövmeye kalkarsan adamda vurur neyapacaktı dayak mı yiyecekti kendi alanında be bunada tahrik diyorsun mekanı basan adalmlar aynı kişiler bellerinde silahlarla gideceksin adamın kafasında şile kırıp dövecesin sonra silah cıkartımmıda öldüreceksin ne yiyip ne iciyorsunuz neyle besleniyorsunuz siz

yanıt40
yanıt15
Mehmet Vatandaş:

bu kadar beğeni nasıl almış bu yorum? Dört kişi bellerinde silahla mekana gelmeleri bile niyetlerini gösteriyor her neyse su testisi su yolunda kırılır

yanıt5
yanıt4
Mehmet Arslan:

Demek ki asıl mağdurlar vurulanlar değil vuranlarmış. Medyanın gazına gelirseniz size şeytanları melek gösterirler. Adamlar hem borcunu ödemiyor, üstüne adamları vuruyor. Tekel bayisinden cephanelik gibi silah ve mermi çıkıyor. Olay günü de silahı ilk çeken yine şu tekelci çocuk oluyor. Ondan sonra da nefs-i müdafaa yapanlar canavar, her türlü pisliği yapanlar da masum ve acılı baba pozlarında servis ediliyor.

90
10
yanıtYanıtla
Aysun Doğan:

Vuranlar magdur degil , o kesin. Vurulanlardan misafir olan gercek magdur.

yanıt3
yanıt0
erman genç :

Doğru düzgün işler yapın kardeşim,, Tekel ve gazino vs. eğlence işi yapanların müşterisi sıkıntılı insanlar,, Helal kazanın gönlünüz aileniz rahat olsun,,,

84
15
yanıtYanıtla
Boş Yapma Kardeş:

Olur abi senin okey verdiğin işleri yaparız bundan sonra.

yanıt12
yanıt4
Unal Altun:

2 ay once birisini silahla yaraliyan adamin disarida ne isi var?

67
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title