Haberler

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! "Yapma" diye yalvardılar

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir tekel bayisine gelen 4 kişi, çıkan tartışmada içerideki 3 kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, kan donduran saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganların, "Yapma" diye yalvarmalarına aldırmadan şahıslara kurşun yağdırdıkları görüldü.

İstanbul Esenyurt'ta tekel bayisine gelen 4 kişi, tartıştıkları 3 kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, cinayet anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde saldırganların, "Yapma" diye yalvarmalarına aldırmadan şahıslara kurşun yağdırdıkları görüldü.

4 KİŞİ TEKELE GELDİLER

Olay, 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı. Saldırganlar tartışmanın ardından içeridekilere adeta kurşun yağdırdı.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

KAN DONDURAN ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde muhabbet ederken, 4 kişi daha içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı arasında tartışma çıkıyor. Saldırganlardan birinin 'Babanı çağır konuşalım' dediği duyulurken, iş yeri çalışanının, "Şimdi böyle niye geldiniz bana bir söyleyin' diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, 'Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım' diyor. Kasada duran çalışan, 'Babam ne paylaşmış söyleyin' diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin 'Sen bilmiyor musun?' dediği duyuluyor. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

POLİS SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Saldırganlar olayın ardından, geldikleri siyah renkli lüks cip ile olay yerinden kaçtı. 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Tekel Hassas İçerik Güncel Haberler

500

Yorumlar (88)

Only:

Ortalık böyle serserilerle kaynıyor. Her yakalanan savcı tarafından serbest bırakılıyor. İdamın kaldırılması en büyük hata oldu. Bu suçları yapanların hepsi idam edilmeliki bir daha böyle durumlar yaşanmasın.

131
1
yanıtYanıtla
Ozgur:

Ülkede adalet istiyoruz, bu zalimler asılmalı, denetimli serbestlik ile hiç birşey olmamış gibi dışarda dolaşıp insanları katletmelerini değil. Nerede insanlık nerede adalet.

130
2
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Resmen çocuklari kursuna dizmis vicdansizlar . E simdi o cocuklarin ailesi siz icerdeyken sizin cocuklariniza yapmazmi aynisini?sonrasini hic dusunmedinizmi?

109
2
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Hükümet terörü bitirdim diye övünürken yanıbaşındaki terörü görmüyor.bu gibi durumlar çok can yakacaj çok

106
2
yanıtYanıtla
Kemal Can:

İdam gelmeli

85
1
yanıtYanıtla
Emre Can:

Siz nasıl insanlarıniz ya içim sızladı yemin ediyorum bu nasıl bir görüntü ya

70
1
yanıtYanıtla
Murat Çiltepe:

Ne din kalmış ne iman insanlıktan nasibini almamışlar idam idam idam

67
2
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

VURULAN GENCLERIN BABASI BIRSEY PAYLASMIS, ONU HALA ÖGRENEMEDIK MAALESEF!!! PAYLASTIGI SEY 2 GENCIN CANINI ALMAYA DEGERMIYDI ?

65
3
yanıtYanıtla
mekanci1 genc:

Bu insanlar 5 sene ceza alip disari cikarlarsa adalet sistemi bitmistir bu nedir be bu istanbul nekadar igrenc biyer oldu

65
2
yanıtYanıtla
hasan demir:

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ?

63
2
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title